Werners Gourmetservice

Sosa textur & effekt (45 varor)

Exempel: Ett alternativ till animaliskt gelatin. Aktivt ämne: Extrakt av röd alg. Dosering: 5 g/liter ger lös gelé. 10-15 g/liter ger fast gelé. Skapar både fasta och lösa geléer av de flesta typer av vätskor och fruktpuréer. Gelén är relativt skör och inte speciellt elastisk. Vegansk.
  • Hämta Produktblad
Artnr. 51101
Förp.
Trsp.Förp. 6x500 g
Ursprung Spanien
Artikelkategori Kolonial
art.nr: 51101 500 g   i lager

Maltosec 500 g

art.nr: 51122 500 g Lagerstatus: i lager

Agar-agar 500 g

art.nr: 51101 500 g Lagerstatus: i lager

Airbag flour 600 g

art.nr: 51102 600 g Lagerstatus: i lager

Svartpulver 20 g

art.nr: 51704 20 g Lagerstatus: i lager

Gelespesa 500 g

art.nr: 51116 500 g Lagerstatus: i lager

Gelcrem cold 500 g

art.nr: 51115 500 g Lagerstatus: i lager

Soy lecitin 400 g

art.nr: 51136 400 g Lagerstatus: i lager

Rökpulver 500 g

art.nr: 51134 500 g Lagerstatus: i lager

Albumin 500 g

art.nr: 51124 500 g Lagerstatus: i lager

Guldpulver 30 g

art.nr: 51701 30 g Lagerstatus: i lager

Proespuma cold 700 g

art.nr: 51131 700 g Lagerstatus: i lager

Peta crispy choklad 900 g

art.nr: 51125 900 g Lagerstatus: i lager