En kampanj du inte vill missa!

  Nu sänker vi priserna ordentligt på vår italienska caviar, så sätt caviar på menyn och låt dina gäster njuta av denna exklusiva delikatess. Kampanjen startar 23 april och fortsätter året ut, till och med 31 december 2018.

  Beställ på wgs.se eller kontakta din säljare och var med och bidra till att dela denna gastronomiska njutning runt om i landet.  Priserna ser du när du loggar in på ditt konto på wgs.se/shop alternativt pratar med säljarna.
  Vill du ha tillgång till Werners Värld och erbjudanden är det enkelt att bli kund.
  Kampanjen gäller restaurang och delibutik.

  Innesälj 0511-177 99 innesalj@wgs.se

  De sorter som ingår i kampanjen:

  OSCIETRA ROYAL Acipenser gueldenstaedtii
  Kommer från den kända ryska stören. Romkornen är stora, mellan 2,7-3,2 mm. Smaken är intensiv och nötig, färgen skiftar från brun-guld-ljusgul. Membranen är kraftigare varför den poppiga känslan lättare återfinns.

  SEVRUGA IMPERIAL Acipenser stellatus
  Kommer från Stjärnstören och har mediumstora romkorn ca 2,4-2,6 mm. Färgen går i en nyans som skiftar mellan grå till ljusgrå. Silkeslen textur med intensiv och kraftfull smak och eleganta toner av mineral och hav.

  SIBERIAN CLASSIC Acipenser baerii
  En väldigt mångsidig caviar med en mild smak och fast textur. Toner av nötighet, ostron, nori och honung finns. Storleken på romkornen varierar med åldern på stören och är mellan 2,5-2,7 mm. Färgen skiftar från mörk grå till ljus amber.