KAM Grossist Foodservice


  Om jobbet
  Nu har du möjligheten att söka Sveriges roligaste försäljningsjobb! Brinner du för människor, försäljning, kvalitet och kundservice? Är du en passionerad säljare som sprider energi, entusiasm och gillar att ha roligt på jobbet? Vill du arbeta i ett växande bolag som värderar gemenskap, entreprenörskap, innovation och att hjälpa varandra? Känner du att värdeorden modig, inspirerande och pålitlig stämmer in på dig? Vill du vara med på vår resa i att vara ”Den ledande inspiratören för gourmeten i Norden”? Då ska du söka denna tjänst redan idag!

  Arbetsuppgifter
  Som KAM Grossist Foodservice kommer du att arbeta med de största grossisterna i Sverige inom Foodservice. Ditt arbete kommer innebära in försäljning av nya produkter, sortimentsoptimering, sortimentsrevidering, prisförhandlingar, avtalsförhandlingar samt arbeta aktivt med säljfrämjande åtgärder. Rollen innebär även ett ansvar för grossistens största kunder främst rikskunder. Du planerar och deltar på mässor tillsammans med våra utesäljare samt projekterar och driver kundträffar i vårt utbildnings-kök i Skara. Du jobbar i ett team med våra utesäljare och innesäljare för att uppnå dina uppsatta mål.

  Vem är du?
  Vi söker dig som har flera års erfarenhet av försäljning inom HoReCa. Du bör ha ett mycket starkt intresse och kunskap om mat. Du drivs av att göra lönsamma affärer, älskar möten med människor och har förmåga att bygga och vårda långsiktiga kundrelationer. Du är en resultatinriktad och nyfiken person som arbetar strukturerat under eget ansvar. Du är nytänkande, kreativ, ser möjligheter och har dessutom förmågan att omsätta dem i handling. Du har ett starkt eget driv som gör att du kan planera, prioritera och strukturera ditt eget arbete för att nå dina försäljningsmål. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift och har erfarenhet av att arbeta med Office-paketet, främst Excel. Vana av att arbeta med CRM-system är meriterande. B-Körkort krävs.

  Vi erbjuder
  Detta är en spännande, utvecklande och ganska krävande tjänst där du blir en viktig del i både vår och våra kunders fortsatta framgång. Du kommer ingå i ett team med erfarenhet, driv och mycket kunskap med högt i tak. Vi är en arbetsgivare som månar om våra medarbetare och är ett gäng engagerade kollegor som alla brinner för vår inspirerande verksamhet. Du får arbeta i den givande kombinationen av ett familjärt mindre bolag som ingår i en större koncern. Har du liksom vi dessutom ett stort intresse för mat så kommer du att passa perfekt i vårt gäng! I tjänsten förekommer resor i Sverige och du kommer att vara med på olika mässor och andra event. Du rapporterar till Jonny Dufva, Försäljningschef HoReCa i Stockholm. Du får möjlighet till såväl professionell utveckling via Werners Gourmetservice och via Orkla.

  Tjänsten
  Tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast möjligt. Fast lön och tjänstebil. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

  Ansökan
  Kandidaturval och intervjuer sker löpande och senaste ansökningsdag är den 30 oktober. Välkommen med din ansökan (personligt brev + cv) till jonny.dufva@wgs.se. Vid eventuella frågor sänd gärna ett e-mail till Jonny Dufva, Försäljningschef HoReCa på e-mail: jonny.dufva@wgs.se

  Vi ser fram emot din ansökan!

  Kandidatbank

  Om vi inte har några lediga tjänster ute är du varmt välkommen att anmäla dig till vår kandidatbank: kandidatbank@wgs.se

  Skickar du in en spontanansökan till kandidatbanken kommer din ansökan tas emot och behandlas av HR-avdelningen på KåKå. Om du har en intressant profil kontaktar vi dig innan vi delar din ansökan med relevant chef hos Werners för att eventuellt gå vidare i processen.

  Det är även denna mailadressen som du hör av dig till om du tidigare har skickat in en spontanansökan och vill uppdatera din profil.