Säljare inom dagligvaruhandeln i Stockholm, Werners Gourmetservice

  Kategori:  Sales
  Plats: Stockholm
  Typ av jobb:  Tillsvidare

  Brinner för du försäljning, livsmedel och att få arbeta med dagligvaruhandeln? Vill du arbeta på ett företag som har visionen att vara den ledande smakleverantören inom gastronomi och arbeta med kända varumärken som Risberg och Werners utvalda? Här får du driva och utveckla dina kunder tillsammans med våra experter inom sortiment, inköp, innesälj, kvalitet och lager. Vi är ett växande bolag som värderar gemenskap, entreprenörskap, innovation och att vi hjälper varandra.  Känner du att värdeorden modig, inspirerande och pålitlig stämmer in på dig och vill vara med på vår resa? Då ska du söka denna tjänst redan idag!

  Om företaget

  Välkommen till Werners Gourmetservice som är en importör och leverantör av premiumprodukter med försäljning till grossister, restauranger, hotell, dagligvaruhandel och konditorier. I sortimentet finns caviar, tryffel, kryddor, smaksättare, choklad, desserter och mycket mer från världens alla hörn. Vårt hjärta ligger i Skara där vi håller utbildningar och delar vår kunskap till kockar och konditorer. Vi är ca 50 medarbetare som utgår från Skara, Stockholm, Malmö, Göteborg och Århus. Werners Gourmetservice ingår i Orkla-koncernen och är en del av Orkla Food Ingredience och KåKå gruppen. Våra värdeord är modig, inspirerande och pålitlig vilket genomsyrar allt vi gör. Werners har en stark entreprenöriell kultur som präglas av framåtanda, utveckling och glädje!

  Om tjänsten

  Du kommer att arbeta som säljare inom dagligvaruhandeln. Distriktet är Sthlm norr, Uppsala, Västermanland, Örebro, Dalarna och kan även innebära stöttning på andra delar i Sverige när behov finnes.  Din uppgift blir att skapa goda affärsrelationer och utveckla våra kunder genom affärssamtal och kategoriarbeten i butikerna, uppbyggnad utav gavlar och sektioner samt upp-plockande utav varor. Du presenterar kampanjer, nyhetslanseringar och hjälper våra kunder med säljfrämjande butikslösningar. Tjänsten innebär också deltagande på mässor, events och demos ibland.

  Vem trivs här?

  För att trivas och lyckas i rollen som säljare har du några års erfarenhet av försäljning och gärna inom dagligvaruhandeln. Du har god ekonomisk och analytisk förmåga, lätt att samarbeta och att arbeta i team. Har du dessutom ett stort matintresse så är det meriterande. Våra kunder är det viktigaste vi har och som säljare hjälper du våra kunder att utveckla sina affärer genom att skapa långsiktiga och djupa relationer och omvandla det till goda affärer. Som person är du målmedveten, resultatinriktad, strukturerad och har en god förmåga att kommunicera. Du hittar nya kreativa lösningar, inspirerar kunderna att utveckla sin unikitet, sina profiler och öka försäljning. Vi erbjuder dig en fri roll att själv ansvara och utveckla dina kunder med uppbackning av Sveriges starkaste innesäljorganisation, sortimentschef, kvalitet och säljkollegor. Du tillhör ett team med placering på vårt kontor i Stockholm. Du har ett inre driv, kan leda dig själv, är prestigelös, pålitlig och modig. Du får gärna vara en entreprenör som har förmåga att entusiasmera och engagera andra människor. Du trivs att arbeta självständigt, driva projekt, arbeta stundtals i högt tempo och har en förmåga att entusiasmera andra. Kan navigera mellan högt och lågt, kort och lång sikt och har en god förmåga att föra en konstruktiv dialog med stakeholders såväl internt som externt. På Werners gillar vi självständiga människor som vågar ta ett beslut. 

  Vad erbjuder vi?

  Vi erbjuder Dig ett stimulerande arbete i ett spännande och framgångsrikt bolag inom Orkla-koncernen med högkvalitativa produkter, ett gott kamratgäng och en varm företagskultur. Du kommer att utgå från kontoret i Hägersten i Stockholm. Tjänsten innebär resande i tjänsten. Vi erbjuder dig friskvårdsbidrag, personlig som professionell utveckling både på Werners och via Orkla. Varje år spelar vi fotbollstävling med de andra bolagen inom Orkla Food Ingrediens, detta är en av de teamskapande aktiviteter som man kan delta i för bredda sitt nätverk i och utanför Sverige.

  Övrigt

  Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Tillträde så snart som möjligt.  Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Försäljningschef Katrine Påhlman, på telefonnummer 0705- 94 62 53 eller via mail till katrine.pahlman@wgs.se eller HR direktör Erica Fahlin erica.fahlin@kaka.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-mail. Sista ansökningsdagen är den 15 december 2023. 

  Välkommen med din ansökan!

  ANSÖK HÄR>>