Tillsammans växer talanger – med kunskap utvecklas branschen

  Werners Educations syfte är att bidra till branschens utveckling. Vi vill vara en självklar mötesplats för kunskap, inspiration och nyfikenhet. Vår ambition är att göra kunskap mer tillgänglig. Vi skapar och utvecklar utbildningsprogrammet i nära samarbete med våra kunder samt Valrhonas och Sosas chefskonditorer. Werners internationella kunskapsnätverk består förutom av professionella kockar och konditorer också av experter på universitet, yrkeshögskolor och våra livsmedelsproducenter. Utbildningarna riktar sig till personal på konditorier, caféer, hotell och restauranger. Vi kombinerar teori och praktik för att öka förståelsen. Utbildningarna är en spännande mötesplats för branschen. Genom kunskapsutbyte mellan yrkesmänniskor med unika talanger bidrar vi till att stärka både kompetens och självförtroende hos våra kunders medarbetare. Kunder som deltagit vid våra utbildningar lyfter ofta fram kunskapsutbytet mellan deltagarna som en extra krydda.

  Förutom utbildningar arbetar vi med kunskapssupport till Svenska Kocklandslaget och Konditorlandslaget samt de olika regionala landslagen i Stockholm, Göteborg och Skåne.

  En naturlig del i vår verksamhet är att hjälpa våra kunder med recept, hantverkstips och råvarukunskap. Hör gärna av er om ni har frågor.

  Olika upplägg för utbildning och kunskapsutbyte

  • Utbildning hos kund, ½ – 2 dagar.
  • Utbildning i Skara, 2 dagar.
  • Utbildning på Valrhonas konditorskola i Frankrike, söndag-torsdag.

  Kontakta oss på info@wgs.se för mer information.

  Läs mer… om övergripande information om kurs hos kund.

  Vi samarbetar också med:

  Svenska Kocklandslaget

  Svenska Konditorlandslaget

  Stockholm Culinary Team

  Skåne Kulinar

  För mer information och bokning kontakta din säljare eller info@wgs.se

   Werners Educations verksamhet koordineras av Kristin Åhlander, kock med flerårig erfarenhet från krogar i Stockholm och Lidköping. Hon har tidigare arbetat som innesäljare på Werners i Skara. Med ett stort intresse och internutbildning samt deltagande i många dessertkurser har hon skaffat sig kunskap även på konditorisidan. Kristin har en fantastisk känsla för smak och form och hjälper även till som matkreatör på Werners.

  Kristin håller i allt runt omkring utbildningarna och ser till att deltagarnas upplevelse blir bästa tänkbara.