Tillsammans växer talanger – med kunskap utvecklas branschen

    Werners Educations syfte är att bidra till branschens utveckling. Vi vill vara en självklar mötesplats för kunskap, inspiration och nyfikenhet. Vår ambition är att göra kunskap mer tillgänglig. Vi skapar och utvecklar utbildningsprogrammet i nära samarbete med våra kunder samt Valrhonas och Sosas chefskonditorer. Werners internationella kunskapsnätverk består förutom av professionella kockar och konditorer också av experter på universitet, yrkeshögskolor och våra livsmedelsproducenter. Utbildningarna riktar sig till personal på konditorier, caféer, hotell och restauranger. Vi kombinerar teori och praktik för att öka förståelsen. Utbildningarna är en spännande mötesplats för branschen. Genom kunskapsutbyte mellan yrkesmänniskor med unika talanger bidrar vi till att stärka både kompetens och självförtroende hos våra kunders medarbetare. Kunder som deltagit vid våra utbildningar lyfter ofta fram kunskapsutbytet mellan deltagarna som en extra krydda.

    Förutom utbildningar arbetar vi med kunskapssupport till Svenska Kocklandslaget och Konditorlandslaget samt de olika regionala landslagen i Stockholm, Göteborg och Skåne.

    En naturlig del i vår verksamhet är att hjälpa våra kunder med recept, hantverkstips och råvarukunskap. Hör gärna av er om ni har frågor.

    Olika upplägg för utbildning och kunskapsutbyte

    • Utbildning hos kund, ½ – 2 dagar.
    • Utbildning i Skara, 2 dagar.
    • Utbildning på Valrhonas konditorskola i Frankrike, söndag-torsdag.

    Kontakta oss på info@wgs.se för mer information.

    Läs mer… om övergripande information om kurs hos kund.

    Vårens utbildningar

    https://wgs.se/wernersvarld/smaker-och-tekniker-i-mastarklass-kurs-med-viktor-westerlind