Utbildning

    Plated dessert, kurs med David Vidal

    Utbildning

    Tårtor och Bakelser, kurs med Fredrik Borgskog

    Nyheter

    Nyheter från Werners

    Tävling

    Tävling – Vinn kokboken “Jens Linders Korea”

    Matnyttigt

    Omvandlingstabeller, beräkning av ytor och volym

    Valrhona

    Cercle V  –  Valrhonas lojalitetsprogram 

    Reportage

    Hantverksmässig glass och konfektyr med schyssta råvaror

    Broschyrer och kataloger

    Werners Värld 2022

    Werners_dessertvarld
    Broschyrer och kataloger

    Werners dessertvärld

    Broschyrer och kataloger

    Glass- och sorbertbroschyr

    Utbildning

    Grundkurs desserter med Kristin Åhlander

    Utbildning

    Dessert och petit four kurs med Kasper Kleihs

    Samarbetspartners

    Svenska Konditorlandslaget tävlar i Coupe du Monde de la Patisserie Europe, Paris

    Samarbetspartners

    Werners är stolt samarbetspartner till Bocuse dÓr Sweden

    Uncategorized

    Naturfoam- Nyhet från Sosa som gör luftiga skum

    Nyheter

    Nyheter från Werners

    Matnyttigt

    Bourbonvanilj

    Reportage

    Hett med citrus

    Uncategorized

    Valrhona Oabika

    Broschyrer och kataloger

    Werners höst 2021

    Produktnyheter

    Werners höst och nyheter

    Utbildning

    Sosa online class 7/9

    Utbildning

    Allt du behöver veta om chokladmousse

    Reportage

    Frusna druvor skapar makalös vinäger

    Reportage

    Tiamo tartufo e tiramisù!

    Produktnyheter

    Torkad svamp från Plantin

    Reportage

    Werners sätter smak på svenskt hantverksöl

    Produktnyheter

    Nyhet!

    Produktnyheter

    Nu lanserar vi produkter från Högtorp Gård

    Broschyrer och kataloger

    Amatika 46% – Valrhonas första veganska Grand Cru mjölkchoklad

    Reportage

    Dammann Frères vet hur te ska smaka

    Matnyttigt

    Valrhona SigNATURE

    Produktnyheter

    Nyheter från Salsus – tre nya ramenbuljonger

    Broschyrer och kataloger

    Werners Värld 2021

    Produktnyheter

    Nyhet – kolasås från Pärlans Konfektyr

    Matnyttigt

    Salsus bidrar till att höja smakerna i köket

    Produktnyheter

    Nyheter på Werners

    Matnyttigt

    Det vietnamesiska köket

    Matnyttigt

    Bygg en smakbrygga mellan maten och vinet

    Matnyttigt

    Det japanska köket

    Matnyttigt

    Kockar och konditorer ger 5 tips inom olika områden

    Matnyttigt

    Det koreanska köket

    Hållbarhet

    Hållbarhet driver parallella trender

    Matnyttigt

    Kardemumma är grunden i bullen

    Nyheter

    Risberg Import flyttar in till Werners Gourmetservice

    Hållbarhet

    Live Long – Valrhonas hållbarhetsprogram

    Reportage

    Vår älskade drake, dragon

    Matnyttigt

    Grönare grill