Recept
688
recept
Kockar
Konditorer
Huvudråvara
- Fågel
- Valrhona
- Fisk och skaldjur
- Kött
- Sosa
- Vegan
- Vegetariskt
- Tång
- Alkoholfritt
- choklad
- Sicoly
- svart vinbär
- vanilj
- glass
- caviar
- caviar ocietra
- yuzu
- sudachi
- champagnevinäger
- dulcey
- couscous
- Moghrabieh
- tofu
- sichuanpeppar
- five spice
- hoisinsås
- soja
- jordgubbar
- rabarber
- vit choklad
- absolu cristal
- Miso
- Salsus ramen miso
- salsus
- Ramen
- salsus ramen shoyu
- Salsus ramen spicy
- Tufu
- panko
- Shiratakinudlar
- sriracha
- lax
- hummerfond
- Anka
- timutpeppar hallon
- kycklingbuljong
- Konbu
- tellicherrypeppar rökt
- dashi
- lardo
- torsk
- honung
- dessert
- flarn
- Valrhona Hukambi choklad
Kockar & Konditorer
- Adam Nilsson
- Alessio Fioriniello
- Alexandra Zazzi
- Anders Johnsson
- Anders Karlsson
- Anders Oskarsson
- Andrea Olsson
- Andreas Askling
- Andreas Brettmark
- Andreas Johansson
- Andreas Landén
- Annie Hesselstad
- Annie Hesselstadilly
- Annie Lundin
- Antonio Bachour
- Ashok Kapoor
- Billal Andersson
- Calvisius Caviar
- Carl Isaksson
- Caroline Gergi och Nikko Toledo

Av Fredrik Borgskog
Hukambi tart

Av Fredrik Borgskog
Bloody pepper timut, drink

Av Fredrik Borgskog
Hummerchips

Av Fredrik Borgskog
Baba au bi

Av Kristin Åhlander
Torsk med vårlöksolivolja och yuzu kosho

Av Kristin Åhlander
Caviar med lardo ostkräm rökt tellycherripeppar och dashi

Av Kristin Åhlander
Krispig tofu med nudlar kimchi confiterad äggula och dashi

Av Kristin Åhlander
Ankbröst med smak av timutpeppar/hallon, klöverhonung och kycklingsky

Av Kristin Åhlander
Hummersoppa

Av Matlagerskan
Ugnsbakad laxsida med honung och sriracha serveras med broccoli och en grön sriracha/koriandermajo

Av Matlagerskan
Vietnamesisk krispig sallad med Shiratakinudlar, räkor och sotad sallad samt het, syrlig dressing

Av Matlagerskan
Friterad, pankopanerad fetaost med chilihonung serveras ört- och jordgubbssallad

Av Matlagerskan
Chokladmousse på silktofu

Av Matlagerskan
Vitlöksfräst tofu och grönsaker på misopolenta – toppad med krispig chili olja

Av Matlagerskan
Vegansk Maputofu med ris

Av Matlagerskan
Baobuns med het jackfruit, wakame-slaw med sesam och rostade cashewnötter

Av Matlagerskan
Spicy ramen med kimchi, svamp, sesamstekta ägg och udonnudlar

Av Matlagerskan
Shoyu ramen med ingefärsglaserad majskyckling, sobanudlar, majs och thaibasilika

Av Matlagerskan
Misoramen Tan Tan style

Av Werners Gourmetservice
Tarte flambee med rökt renkött, granskottsolja, inlagda granskott och lagrad ost

Av Annie Hesselstad
Pralin nyponkaramell, vegansk

Av Kristin Åhlander
Sticky Tofu

Av Annie Hesselstad
Brownie med olivolja och ganache på Valrhonas Amatika 46%, vegansk

Av David Vidal