Svenska kocklandslaget och Svenska Juniorkocklandslaget är en del av Svenska Kockars Förening och har som uppdrag att fortsätta utvecklingen av det unika svenska köket, såväl som den internationella tävlingsgastronomin. Lagen vill inspirera andra kockar och konditorer samt sätta Sverige och svenska råvaror på den internationella gastronomiska kartan. Lagen består av seniorer och juniorer och varje lag har 12 noggrant handplockade kockar och konditorer som genom mycket träning utvecklar nytänkande koncept och rätter i världsklass.

    Werners Gourmetservice är stolta över att följa och stötta både Svenska Kocklandslaget och Svenska Juniorkocklandslaget. Vi hjälper lagen med kunskap inom gastronomi och med våra produkter från främst Valrhona choklad, frukt- och bärpuréer från Sicoly, Sosa och mycket mer.

    JUNIORKOCKLANDSLAGET
    Emmah Strömberg, Étoile

    Harald Linder, AiraEric Hristov, Hesselbo
    Kristin Hamberg, Lindeberg Bageri & KonditoriMelvin Glimstål, OaxenMatilda Pylkkö, 2:a våningenTia Strandberg, HantverketOliver Meriot, FeiraWictor Winqvist, Torekov GolfkrogDennis Hamrin, MutanturJakob Persson, Bocuse d’Or Sverige CommisAnders Karlsson, CoachSebastian Pettersson, Coach

    KOCKLANDSLAGET
    Marcus Bremdal, Wedholms fiskJerome Ianmark Calayag, PortalIda Bauhn, Den Gyldene FredenMichael Andersson, AllegrineMatilda Ewaldh, Frilans (Smögen, Hällnäs, Fjällbacka)Viktor Thulin, Kitchen & Table Malmö Live.Ludwig Tjörnemo, Ètolie/frilans/Årets kockAnton Husa, Café MarmeladKasper Kleihs, ÉtoileLudvig Persson, PortalErik Möller, Gotia TowersMarie Skogström, CoachGENERAL MANAGERJens Ericsson