Samarbetspartner – Svenska Juniorkocklandslagen
Svenska kocklandslaget och Svenska Juniorkocklandslaget är en del av Svenska Kockars Förening och har som uppdrag att fortsätta utvecklingen av det unika svenska köket, såväl som den internationella tävlingsgastronomin. Lagen vill inspirera andra kockar och konditorer samt sätta Sverige och svenska råvaror på den internationella gastronomiska kartan. Lagen består av seniorer och juniorer och varje lag har 12 noggrant handplockade kockar och konditorer som genom mycket träning utvecklar nytänkande koncept och rätter i världsklass.
Werners Gourmetservice är stolta över att följa och stötta både Svenska Kocklandslaget och Svenska Juniorkocklandslaget. Vi hjälper lagen med kunskap inom gastronomi och med våra produkter från främst Valrhona choklad, frukt- och bärpuréer från Sicoly, Sosa och mycket mer.
JUNIORKOCKLANDSLAGET
Emmah Strömberg, Étoile
Harald Linder, Aira
Eric Hristov, Hesselbo
Kristin Hamberg, Lindeberg Bageri & Konditori
Melvin Glimstål, Oaxen
Matilda Pylkkö, 2:a våningen
Tia Strandberg, Hantverket
Oliver Meriot, Feira
Wictor Winqvist, Torekov Golfkrog
Dennis Hamrin, Mutantur
Jakob Persson, Bocuse d’Or Sverige Commis
Anders Karlsson, Coach
Sebastian Pettersson, Coach
KOCKLANDSLAGET
Marcus Bremdal, Wedholms fisk
Jerome Ianmark Calayag, Portal
Ida Bauhn, Den Gyldene Freden
Michael Andersson, Allegrine
Matilda Ewaldh, Frilans (Smögen, Hällnäs, Fjällbacka)
Viktor Thulin, Kitchen & Table Malmö Live.
Ludwig Tjörnemo, Ètolie/frilans/Årets kock
Anton Husa, Café Marmelad
Kasper Kleihs, Étoile
Ludvig Persson, Portal
Erik Möller, Gotia Towers
Marie Skogström, Coach
GENERAL MANAGER
Jens Ericsson