Svenska kocklandslaget och Svenska Juniorkocklandslaget är en del av Svenska Kockars Förening och har som uppdrag att fortsätta utvecklingen av det unika svenska köket, såväl som den internationella tävlingsgastronomin. Lagen vill inspirera andra kockar och konditorer samt sätta Sverige och svenska råvaror på den internationella gastronomiska kartan. Lagen består av seniorer och juniorer och varje lag har 12 noggrant handplockade kockar och konditorer som genom mycket träning utvecklar nytänkande koncept och rätter i världsklass.

    Werners Gourmetservice är stolta över att följa och stötta både Svenska Kocklandslaget och Svenska Juniorkocklandslaget. Vi hjälper lagen med kunskap inom gastronomi och med våra produkter från främst Valrhona choklad, frukt- och bärpuréer från Sicoly, Sosa och mycket mer.

    JUNIORKOCKLANDSLAGET
    Emmah Strömberg, Étoile

    Harald Linder, Aira

    Eric Hristov, Hesselbo


    Kristin Hamberg, Lindeberg Bageri & Konditori

    Melvin Glimstål, Oaxen

    Matilda Pylkkö, 2:a våningen

    Tia Strandberg, Hantverket

    Oliver Meriot, Feira

    Wictor Winqvist, Torekov Golfkrog

    Dennis Hamrin, Mutantur

    Jakob Persson, Bocuse d’Or Sverige Commis

    Anders Karlsson, Coach

    Sebastian Pettersson, Coach

    KOCKLANDSLAGET
    Marcus Bremdal, Wedholms fisk

    Jerome Ianmark Calayag, Portal

    Ida Bauhn, Den Gyldene Freden

    Michael Andersson, Allegrine

    Matilda Ewaldh, Frilans (Smögen, Hällnäs, Fjällbacka)

    Viktor Thulin, Kitchen & Table Malmö Live.

    Ludwig Tjörnemo, Ètolie/frilans/Årets kock

    Anton Husa, Café Marmelad

    Kasper Kleihs, Étoile

    Ludvig Persson, Portal

    Erik Möller, Gotia Towers

    Marie Skogström, Coach

    GENERAL MANAGER

    Jens Ericsson