För ett år sedan var världsstjärnan Antonio Bachour hos oss på Werners och höll en exklusiv Pastry Masterclass. Det blev succé och det är med stor glädje vi välkomnar Antonio Bachour tillbaka till Sverige igen.
  Den 25-27 november håller han en exklusiv Pastry Masterclass hos oss på Werners i Skara. Trycket och efterfrågan har varit stor, så kursen blev fullbokad på en gång.

  Under Pastry Masterclass kommer Antonio guida i olika moderna tekniker för konditori och dessert. I recepten kombineras flera tekniker för att skapa eleganta och överraskande smakkombinationer.

  Antonio Bachour föddes 1975 i Rio Grande i Puerto Rico och började redan som barn hjälpa till i familjens bageri. Tidigt fascinerades han av konditorvärlden och efter att ha tagit sin examen i Culinary Arts på det amerikanska universitetet Johnson & Wales jobbade han några år i Puerto Rico innan han återvände till USA och fick jobb i Miami Beach. Efter flera anställningar på hotell och restauranger i toppklass krönte han karriären som Executive Pastry Chef på glamorösa S.t Regis Bal Harbour Resort i Miami.

  2013 kom han med sin första receptbok som kort och gott heter ”Bachour”. Boken har fått tre uppföljare – samtliga storsäljare. Förra våren kom den senaste: Bachour The Baker. Han driver även Bachour Bakery i Miami – en 6 000 kvadratmeter stor anläggning med bageri, konditori, restaurang och utbildningsavdelning, och ännu ett bageri/konditori är på gång. 2018 blev Antonio utsedd till The best pastry chef av Best Chef Awards.

  Antonio anlitas av de mest välrenommerade utbildarna i världen och gör flera gästspel bl.a. på Valrhonas skola i Brooklyn, New York. Med sina fantastiska böcker inspirerar han till ny kunskap. https://antonio-bachour.com

  Vi ser fram emot att åter igen få gästas av pastryvärldens stora stjärna!