KURSEN ÄR FULLBOKAD!

    GRUNDTEKNIKER, SMAK & PRAKTISK MATKEMI  23–24 JANUARI 2018 MED JESPER JOHANSSON

    Utbildningen är för dig som arbetar på konditori, hotell och restaurang. Syftet är att inspirera och öka kunskapen om:
    – Choklad, råvarukunskap, kvalitet, produktion & smak.
    – Konditorihantverk- och tekniker i kombination med praktisk matkemi.
    – I kursen ingår recept på tarter, bakelser och desserter.

     Datum, tid och plats
    Start den 23/1 kl. 09.30
    Avslutning den 24/1 kl. 17.00
    Werners Utbildningskök,
    Kämpagatan 3 i Skara.

    Pris
    3995 kr exkl. moms.
    I priset ingår kursmaterial, en hotellnatt, middag samt luncher.
    Avbokning av kursen senare än 10 dagar innan kurstillfället debiteras med 1000 kr.

     Anmälan skickas till
    Kristin Åhlander, kristin.ahlander@wgs.se, 0511–34 66 36.
    Ange: Arbetsplats, namn, telefon och mailadress. Kursen har 12 platser.

    Om ni har frågor
    om utbildningens innehåll kontakta Jesper Johansson, jesper.johansson@wgs.se, 0724–02 04 22.

    Sedan 2006 samarbetar Jesper med Valrhonas konditorer på École du Grand Chocolat Valrhona. På WGS arbetar Jesper som Educationmanager för Konditor-, Restaurant- och hotellnäringen. I femton år arbetade Jesper vid Institutionen för Restaurang och Måltidskunskap i Grythyttan, Örebro universitet. Hans utbidningsfokus är hur konditorns hantverk kombineras med matkemi, sensorik och gästernas gastronomiska upplevelse. Jesper har en masterexamen i Culinary Art and Meal Science.