28 februari – 1 mars, Skara

    Kursens innehåll: Vi kommer att lära oss hantverket och grunden till en perfekt glass och gelato, tekniker och kunskap om textur och smak. Vi kommer göra glass/gelato för både försäljning till strut och bägare, glassbakelser, glasstårtor och glass till restaurangdessert.

    Fredrik Borgskog kommer även vara med på kursen och gå igenom tillbehör med innovativa smaker och tekniker som kan serveras till glass. Recepten är baserade till riktiga glassmaskiner.

    Kursen är för dig som är yrkesverksam inom restaurang, konditori och hotell.   

    När: 28 februari 9.30 till 1 mars 16.00 

    Var: Werners Gourmetservice, Kämpagatan 3 Skara 

    Pris: 4995:- Cercle-V 3995:- (priset är exkl.moms)
    Avbokning av kursen senare än 10 dagar innan kurstillfället debiteras med 1000 kr.

    Kursmaterial, Boende, luncher och middag ingår i kurskostnaden 
    och bokas av Werners. 

    Anmälan görs till: ida.holm@wgs.se 

    Skriv namn arbetsplats kontaktuppgifter och ev. allergier 

    Frågor kan ställas till projektledare Ida Holm
    ida.holm@wgs.se 0709-38 37 96

    Idag jobbar Tony som chefskonditor på Thelins och har en lång erfarenhet inom konditoryrket.
    Tony har även flera tävlingsmeriter; han vann Årets Konditor 1993, tävlade för Sverige i Coupe du Monde 1993, vann Sveriges första OS-guld med Kocklandslaget 2000 och var coach för Svenska Konditorlaget samt president 2018.
     
    2007 kände Tony att det var en glasstrend på väg till Sverige. Så han åkte till Italien för att gå en glasskurs och efter det var han helt såld på glass. Tony var den som drog igång Glass-SM och har sedan dess hållit i många glasskurser landet över.