27-28 februari 2024

  Kursens innehåll:  Vi kommer att lära oss hantverket och grunden till en perfekt glass och gelato, tekniker och kunskap om textur och smak. Vi kommer göra glass/gelato för både försäljning till strut och bägare, glassbakelser, glasstårtor och glass till restaurangdessert. Recepten är baserade till riktiga glassmaskiner.

  Kursen är för dig som är yrkesverksam inom restaurang, konditori och hotell. 

  När: 27 februari 9:30 till 28 februari ca 16:00 

  Var: Werners Gourmetservice, Kämpagatan 3 Skara 

  Pris: 5995:-  Cercle V 4995:- (priset är exkl.moms)
  Avbokning av kursen senare än 10 dagar innan kurstillfället debiteras med 2500 kr.

  Kursmaterial, boende, luncher och middag ingår i kurskostnaden och bokas av Werners. 

  Anmälan görs till:  ida.holm@wgs.se 

  Skriv namn, arbetsplats, kontaktuppgifter och ev. allergier 

  Frågor kan ställas till projektledare Ida Holm ida.holm@wgs.se 0709-38 37 96

  Tony har lång erfarenhet inom konditoryrket, under flera år har han varit chefskonditor på Thelins. Nu har han tagit ett nytt spännande kliv i karriären och börjar jobba på Primulator med inriktning på glass- och chokladmaskiner.

  Tony har även flera tävlingsmeriter; han vann Årets Konditor 1993, tävlade för Sverige i Coupe du Monde 1995, vann Sveriges första OS-guld med Kocklandslaget 2000 och var coach för Svenska Konditorlaget samt president 2018.

  2007 kände Tony att det var en glasstrend på väg till Sverige. Så han åkte till Italien för att gå en glasskurs och efter det var han helt såld på glass. Tony var den som drog igång Glass-SM och har sedan dess hållit i många glasskurser landet över.