Stockholm Culinary Team har precis kommit hem från Culinary Olympics i Erfurt med ett rykande färskt GULD! Nu har du chansen att uppleva gastronomi på guldnivå.

    Under fredagen 11 november 12:00-14:00 och 15:00-17:00 kommer Stockholm Culinary Team stå på Sthlm Food & Wine i Werners Gourmetservice monter C20:51 och bjuda på en härlig smakupplevelse med mat och vin i kombination (för vin krävs en vinkupong)

    Stockholm Culinary Team, som ägs av Svenska Kockars Förening, hade en brokig historia fram till 2008. Då tog Jonas Franzén över och under hans ledning tog laget sitt första VM-guld 2010. Därefter vann de OS-guld 2012 vilket var första gången ett svenskt regionallag placerade sig så högt upp. Många stora kockar och konditorer har börjat sin tävlingskarriär genom Stockholm Culinary Team, Magnus Ek, Daniel Roos och Per Klein är några av dem. Laget är en fantastisk plattform för att utveckla både teknik och råvarukunskap.
    Att tävla på den är nivån som Stockholm Culinary Team gör är en fantastiskt möjlighet att utveckla sig inom yrket, skaffa nya kontakter och nätverk.