Plated dessert för alla tillfällen 

    27-28 november 2024 på Werners Gourmetservice i Skara

    Kursens innehåll: 

    Kursens syfte är att få inspiration och kunskap för desserter allt från den lilla krogen till Nobel-bankett. Där både smak och utformning har en viktig del. Recepten innehåller olika tekniker och skapande. Vi kommer även gå igenom produktion, planering och logistik som vi kommer diskutera under utbildningen. Hur serverar man egentligen en dessert till 1500 gäster och hur jobbar man hållbart om man bara serverar 10 gäster. 

    Kursen riktar sig till dig som är yrkesvan konditor, kallskänka eller kock.

    Kursen är på svenska.

    När: 27 november 9:30 till 28 november ca. 16:00 

    Var: Werners Gourmetservice, Kämpagatan 3 Skara 

    Pris: 5995:- Cercle V 4995:- (pris är exkl.moms)

    Kursmaterial, Boende, luncher och middag ingår i kurskostnaden
    och bokas av Werners. 

    Avbokning av kursen senare än 10 dagar innan kurstillfället debiteras med 2500 kr.

    Anmälan och ev frågor: kristin.ahlander@wgs.se | 0720-70 71 43

    Skriv namn arbetsplats kontaktuppgifter och ev. allergier 

    Annie Hesselstad jobbar som chefskonditor på Niehku Mountain Villa i Riksgränsen och även som frilansande konditor. 2022 och 2023 skapade hon och var ansvarig för desserten till Nobelbanketten. 

    Med finess och känsla för smak och form skapar Annie desserter av mästerklass där hon blandar klassiska tekniker med svenska smaker och låter råvarorna ta plats. Hennes år på Artipelag lärde henne att jobba nära konstnärer och skapade bakelser inspirerade av konsten både smak- och utseendemässigt. Tidigare har Annie bland annat varit med i kocklandslaget och tävlat i OS, jobbat i både Frankrike och Österrike, och syns ofta i juryn för Årets Konditor. Alla hennes erfarenheter har gett en bred kunskap och en enorm inspirationsbank.