I samband med vår lansering av Salsus bjuder Werners Gourmetservice in till ett inspirerande och exklusivt event i Stockholm, Göteborg och Malmö under v.45

    Äntligen finns ett helt nytt märke av fonder och buljonger på den svenska marknaden, Salsus, vars mål är lika enkelt som det är utmanande: att laga världens bästa fonder och buljonger till professionella kockar.

    Med 100% naturliga råvaror, massor av smak, och ett hållbarhetstänk som löper genom hela produktionen, så vågar vi påstå att Salsus är så nära du kan komma egenkokt fond. Läs mer om Salsus på wgs.se

    Vi bjuder in till en smakprovning fylld med inspiration, fina erbjudanden och goodiebag.
    Med kocken Øyvind Hjelle smakar vi oss igenom Salsus sortiment tillsammans med produkter från Werners Gourmetservice.

    Smak- och inspirationsdagen är för dig som är verksam kock.

    Plats: Mat & Vin Slottsparken, Malmö
    Tid
    : 5 november kl. 10.00 – 11:30 alternativt 14:00-15:30
    Anmälan skickas till hans.erlandsson@wgs.se
    Ange: Skriv i anmälan; namn, titel, arbetsplats, mobil och mejl samt vilken av tiderna du vill gå.
    Begränsat antal platser
    Pris kostnadsfritt

    Plats: Aveqia – Andra Långgatan 46-48, Göteborg
    Tid
    : 6 november kl. 10.00 – 11:30 alternativt 14:00-15:30
    Anmälan skickas till ola.neij@wgs.se
    Ange: Skriv i anmälan; namn, titel, arbetsplats, mobil och mejl samt vilken av tiderna du vill gå.
    Begränsat antal platser
    Pris kostnadsfritt

    Plats: Restaurang TAK/UNN, Stockholm
    Tid
    : 7 november kl. 10.00 – 11:30 alternativt 14:00-15:30
    Anmälan skickas till elin.hagglov@wgs.se eller mikael.brahner@wgs.se 
    Ange: Skriv i anmälan; namn, titel, arbetsplats, mobil och mejl samt vilken av tiderna du vill gå.
    Begränsat antal platser
    Pris kostnadsfritt


    Øyvind Hjelle är en norsk kock och konsult vid Culinary Academy, men också känd som matförfattare för ett antal stora tidningar. Øyvinds karriär började på Palace Grill, som han drev tillsammans med Ole Martin Alfsen. Därefter har han b.la. arbetat på Michelin-restaurangen Feinschmecker Restaurant och La Province i Oslo.