Välkommen till ett par inspirerande och lärorika dagar för dig i branschen som vill lära dig mer om chokladhantverk, tillsammans med konditormästare Johan Landerhjelm från KåKå. Under dessa dagar får du möjligheten att arbeta med och provsmaka choklad, främst från Valrhona, och uppleva hur kvalitetschoklad kan lyfta dina recept och produkter till nya höjder.

    Kursens innehåll:
    Vi går igenom olika tekniker för att arbeta med choklad, inklusive temperering, spraya och gjuta chokladformar. Du får även lära dig att skapa ganache, mousse och enkla chokladdekorationer – perfekta för att ge dina desserter och bakverk en exklusiv finish.

    När: 21 maj eller 22 maj 09:30–15:30

    Var: Jästbolaget, Sollentunaholmsvägen 9, 192 78 Sollentuna

    Pris: GRATIS – lunch ingår

    Nivå: Grundläggande kunskaper

    Antal deltagare: Max 10 personer per kurstillfälle, max 1 person per företag

    Övrigt: Tag med arbetskläder

    För anmälan och eventuella frågor, så kontaktar du education@wgs.se. Ange fullständigt för- och efternamn, arbetsplats och kontaktuppgifter.

    OBS! Anmälan sker senast 1 maj. Vid sent avhopp debiteras kunden 1000 kr. Anmälan är bindande. Avbokning ska göras minst fem arbetsdagar innan för att undvika debitering.

    I över 45 år har Johan Landerhjelm varit verksam som konditor och idag jobbar han som teknisk support på KåKå AB konditori. Johan är en van kurs- och utbildningsledare och kan även titulera sig själv som konditormästare. Utöver det är han ordförande i ledningsgruppen YH Kristianstad samt granskar gesällbrev inom SBK (Sveriges bagare och konditorer).