13-14 juni 2023 på Werners Gourmetservice i Skara

    Kursens innehåll: En kurs där kreativiteten får flöda fritt. Vi kommer på ett lekfullt sätt få i gång den kreativa processen för att skapa desserter och bakelser som ger uttryck i smak, färg och form med inspiration från kända konstnärer eller arkitekter. Du kommer få inblick i Annies och Fredriks tankesätt och hur de gör för att ta fram unika desserter och bakverk. Kursen kommer även innehålla tips på olika tekniker och massor av inspiration. 

    Vi kommer arbeta utifrån grundrecept, men tanken är att du som kursdeltagare ska få tänka fritt och kreativt.

    Kursen är för dig som är yrkesverksam konditor med goda grundkunskaper.

    När: 13 juni 9.30 till 14 juni 16.00 

    Var: Werners Gourmetservice, Kämpagatan 3 Skara 

    Pris: 4995:- Cercle V 3995:- (priset är exkl.moms)
    Avbokning av kursen senare än 10 dagar innan kurstillfället debiteras med 1000 kr.

    Kursmaterial, Boende, luncher och middag ingår i kurskostnaden
    och bokas av Werners. 

    Anmälan görs till: ida.holm@wgs.se 

    Skriv namn arbetsplats kontaktuppgifter och ev. allergier 

    Frågor kan ställas till projketledare Ida Holm
    ida.holm@wgs.se 0709-38 37 96

    Annie Hesselstad och Fredrik Borgskog är båda otroligt kreativa och smaksäkra konditorer. 
    Annie har som chefskonditor på Artipelag tagit fram fler olika bakelser och desserter som ska spegla den konstnär eller formgivare som varit/är aktuell på konstutställning på Artipelag. 

    Fredrik har ett modernt uttryck i sin desserter och bakverk och är en av de bästa vi vet på att sätta smaker. När dessa konditorgenier går samman för att hålla en kurs, kan vi lova att det kommer bli kreativt, snyggt, gott och roligt.