Smak, textur och teknik

    13 – 14 maj 2025 på Werners Gourmetservice i Skara

    Kursens innehåll:
    Vi kommer lära oss tekniker för att skapa olika texturer och smaker inom modern gastronomi. Under kursen kommer vi att utforska flera av Sosas produkter och deras användningsområden både för sött och salt. Dessutom kommer vi att lära oss att skapa alternativ för alternativ kost. Välkommen in i en värld av kulinarisk utforskning med Sosa!

    Kursen riktar sig till:
    Dig som är yrkesverksam inom restaurang, konditori och hotell. 

    Språk: Engelska

    När: 13 – 14 maj 2025

    Var: Werners Gourmetservice

    Pris: 3500:- Cercle V 2995:- (priset är exkl.moms)

    Kursmaterial, boende, luncher och middag ingår i kurskostnaden och bokas av Werners. 

    Avbokning av kursen senare än 10 dagar innan kurstillfället debiteras med 1000 kr.

    Anmälan görs till: education@wgs.se
    OBS! Skriv namn, arbetsplats, kontaktuppgifter och ev. allergier.

    Vid frågor: kontakta Andreas Ek, 0703-018080, andreas.ek@wgs.se

    Grilling Chef vid Grill Academy de Weber i Paris, har Pol Cabanas byggt upp en imponerande karriär inom den kulinariska konsten. Han arbetar som demonstrationschef på Sosa Ingredients i Navarcles, Barcelona, och har tidigare haft flera framstående roller som kökschef och konsult på olika restauranger i både Andorra och Spanien. Hans passion för matlagning och djupa kunskap inom området återspeglas tydligt i hans engagemang för kulinarisk utbildning och innovation.