Modern gastronomi, smak, textur och teknik med Albert Jofre från Sosa
23-24/4 2024 på Werners Gourmetservice i Skara
Kursens innehåll:
Vi kommer lära oss tekniker för att skapa olika texturer och smaker inom modern gastronomi. Under kursen kommer vi att utforska flera av Sosas produkter och deras användningsområden både för sött och salt. Dessutom kommer vi att lära oss att skapa alternativ för alternativ kost. Välkommen in i en värld av kulinarisk utforskning med Sosa!
Kursen är för dig som är yrkesverksam inom restaurang, konditori och hotell.
Kursen är på engelska.
När: 23 april 9:30 till 24 april ca.16:00
Var: Werners Gourmetservice, Kämpagatan 3 Skara
Pris: 5995:- Cercle V 4995:- (priset är exkl.moms)
Avbokning av kursen senare än 10 dagar innan kurstillfället debiteras med 2500 kr.
Kursmaterial, boende, luncher och middag ingår i kurskostnaden och bokas av Werners.
Anmälan görs till: ida.holm@wgs.se
Skriv namn, arbetsplats, kontaktuppgifter och ev. allergier
Frågor kan ställas till projektledare Ida Holm ida.holm@wgs.se 0709-38 37 96
Albert Jofre är Technical Adviser på Sosa.
Efter utbildning som konditor hos Eric Ortuño, har Albert byggt en gedigen karriär i några av de bästa konditorierna i Barcelona. På Sosa använder han sin erfarenhet som lärare i praktiken och ger våra kunder utbildning och personlig rådgivning. Hans passion och kunskap återspeglas i hans engagemang för kulinarisk utbildning.