Under två intensiva och lärorika dagar har deltagarna fått en inblick i Sosas värld.

  Guillem Corral från Sosa har gått igenom flera olika recept och tekniker för textur och smak, där han visar hur Sosas produkter används för både kockar och konditorer. Sosas produkter är utvunna ur naturliga råvaror som t.ex. alger, potatis, majs och citronskal och att det inte är konstigare än att använda potatismjöl.

  För att kunna vara mer flexibel i köket/konditoriet med vårt nya sätt att äta har Sosa flera recept och produkter som inspirerar till att skapa vegetariska eller veganska recept.

  Guillem Corall, Chef and Technical Adviser at Sosa, är en passionerad kock, född och uppvuxen i Spanien. Han har fått sin skolning och erfarenhet på flera olika Michelin-restauranger i Katalonien. Idag reser Guillem över hela den gastronomiska världen och inspirerar kockar med kunskap om modern gastronomi. Han har alltid varit speciellt intresserad av matkemi, smak och vetenskapen bakom recepten. Hur och varför maträtter skapas med exceptionella smaker och texturer.

  Sagt om kursen:

  “Utbildningen var överförväntan! Fantastiskt mottagande, med trevliga lokaler, personal(!) och god mat! Det var roligt att se hur ni har har det och att få möjlighet att få träffa innesäljare mm. Vi tycker att kursen var bred, där man lyckat få med mycket. Undervisningsmetoden var lätt att ta till sig. Vi hoppas på att få komma tillbaka till er🙏🏻😊 ”
  – Emilia Björnlund och Josefin Frii, Vår Gård

  “Werners sosa utbildning levde upp till alla våra förväntningar och lite till, bra och roliga tekniker och en massa nya användningsområden för deras produkter.”
  – Emil Årmarker, Mellbygatan