Med nyfikenhet som ledord har Kocklandslaget lagt in ytterligare en växel för att stå högst upp på pallen på kommande tävling Culinary World Cup i Luxemburg 23-29 november 2018.

    Kocklandslaget har valt att arbeta med ett individuellt tema: ”Curious by nature”. Under året har hela laget varit delaktiga och tillsammans med matkommunikationsbyrån Food & Friends arbetat fram temat. Laget ser nyfikenhet som en betydande drivkraft för att ständigt utveckla och förfina det redan perfekta. Utmaningen för laget är att experimentera och utforska fram smaksensationer som är utöver det vanliga.

    –      Som kock på världsnivå måste man ständigt gå emot det förväntade och bestämma sig för att utveckla och förfina det redan perfekta. Drivkraften som ligger bakom storslagna prestationer är nyfikenheten, en insikt som har lett fram till tävlingstemat: Curious by nature. Temat beskriver oss som lag och vad vi står för. Konkurrensen är knivskarp, men vi går för guld, säger Team Manager Fredrik Andersson.

    Efter många timmars träning i köket är det nu äntligen dags för Culinary World Cup. Laget är väl förberedda och det är ett starkt lag som åker till Luxemburg.

    Vi på Werners Gourmetservice är stolta över att följa och stötta vårt Svenska Kocklandslag hela ”Vägen tillbaka” till guld i Culinary World Cup i Luxemburg, och vi kommer vara på plats och heja på!

    Lycka till!