I år flyttar Bak- & Chokladfestivalen ihop med Sthlm Food & Wine och blir dubbelt så god! Tillsammans bildas en smakrik marknad med godsaker, mat, dryck och inspiration.

  Möt oss i vår monter C07:51 på Stockholmsmässan 11 -13 november

  I Werners Gourmetservice monter dukar vi upp med det bästa ur vårt sortiment så att du ska få så mycket inspiration och smakupplevlese som möjligt vid ditt besök.

  Under mässan bjuder vi på provsmakningar, och självklart kan du köpa med dig våra produkter hem. Passa på att inhandla Fars dags present eller varför inte redan börja med julklappsinköpen. Här hittar du till exempel Valrhonas fina julkalender och fina julaskar. Vi kan också skapa lyxiga presentpåsar med ett urval av delikatesser och vi har även med oss presentaskar fyllda med ljuvlig Valrhonachoklad. Under lördagen kl 12-17 gästas vi av författaren och matjournalisten Jens Linder som bjuder på recept och smakprov i vår asiatiska del. Du kommer även att kunna köpa ett urval av hans kokböcker.

  Vi hälsar dig välkommen att botanisera bland alltifrån vår fina choklad från Valrhona, den goda lakritsen från Svart af Hälsingborg och det franska temärket Dammann Frerés. Vi har också med oss ett stort utbud av Werners kryddor, buljonger och fonder från Salsus, anka från Selectos de Castilla, olivoljor, vinäger och ett urval från vårt asiatiska sortiment med Risberg i spetsen. Självklart har vi med oss färsk tryffel och Caviar. Som du märker sparar vi inte på godsakerna så nu hoppas vi att vi ses i vår monter.

  I vår branschdel träffar du våra säljare samt representanter från Werners Education och Valrhona. Kom och prata utbildning, få inspiration och testa nyheter hos oss. Under mässan pågår även tävlingen Årets Konditor och nytt för i år är att Pralin-SM avgörs på mässans sista dag.

  Här kan du läsa mer om öppettider för mässan och även köpa biljetter i förväg>>