11 februari lanserar vi ett flertal nya produkter:

  Fèves Tulakalum 75% 3 kg
  art 52266
  Tulakalum har en kakaohalt på 75%. Kakaon har ett naturligt högt fettinnehåll och ger en idealisk struktur för alla typer av konditorivaror av choklad. Denna choklad är en unik sensorisk upplevelse. En aning bitter men med en sötma som överraskar och noter av mogna frukter. Beställ här>>

  Fèves Caranoa 55% 3 kg
  art 52267
  Caranoa har en underbar caramelton och 55% kakao-halt, innehåller salt och crème fraiche. Passar perfekt till ganache och gifter sig bra med päron, persika och citrus, såväl som jordnötter, cashewnötter och hettan från chili espelette.
  Beställ här>>

  Chufa skalade
  art 20738
  Kan ätas som de är och har då en lite seg tuggkonsistens. Du kan med fördel blötlägga chufa i minst 6 timmar,
  då blir konsistensen mer krispig och påminner om en blandning av mandel och kokosnöt. Passar även till att rostas i honung, blandas i müsli eller saltas och användas som snacks.
  Beställ här>>

  Chufa mjöl
  art 20739
  Mjöl av chufa är idealisk för nöt- och glutenfri bakning tack vare att den är fri från soja, mjölk, spannmål, nötter och frön. Förutom sina hälsosamma egenskaper är chufa naturligt glutenfri och vegansk.
  Beställ här>>

  Bottarga Polveralis 30 g
  art 31303
  Bottarga Polveralis är resultatet av en efterfrågan på färdigriven bottarga med en varierad textur för att kunna användas till flera typer av rätter. Den är passar utmärkt till pastarätter då de finare bitarna smaksätter såsen och de lite grövre bitarna ger ett härligt tuggmotstånd. Det samma gäller när man smaksätter såser, majonnäser eller kryddsmör.
  Beställ här>>

  Äpplepuré röd osötad 1 kg
  art 32190
  Äpplepuré gjord på äppelsorten Redlove, fryst. Redlove är ett aromatiskt och syrligt äpple som kännetecknas av dess intensivt röda färg, både på skalet och fruktköttet.
  Beställ här>>

  Persikopuré vingård osötad EKO 1 kg
  art 32189
  Persikopuré gjort på ekologiskt odlade röda persikor, även kallade blood peach, fryst. Denna speciella persika odlas sedan 250 år på de soliga höjderna i närheten av Lyon. Purén har en fyllig smak med utmärkt balans av syra. Färgen är djup lila, likt ett franskt vin.
  Beställ här>>

  Poppande bruskristaller är idealisk för dekoration av desserter, tårtor, i choklad och glass m.m.
  Dessa artiklar är nu lagerlagda i Werners sortiment. Finns som: neutral, choklad, hallon, lime, guld, silver och koppar.
  Beställ här>>

  Acaciahonung EKO 390 g
  art 47215
  Den äggformade flaskan gör det lätt att dosera honungen utan kladd tack vare anti-droppventilen. Flaskan kan åter-användas flera gånger, bara skruva av locket och fylla på från någon av våra större förpackningar.
  Beställ här>>