Nu lanserar vi  ett nytt varumärke, Huilerie Beaujolais, som producerar vinäger och olja med 100% naturliga ingredienser.

  Det räcker med en droppe för att uppleva både doft och smak. Vinägrarna lämpar sig väl till t.ex. sallader och ljust kött. Passar också bra som smaksättare till desserter. Oljorna har en naturlig smak och har flera olika användningsområden. Fungerar lika bra till råa grönsaker som till rött kött. Kan användas både i matlagning och som en sista touch innan servering.

  Läs mer om Huilerie Beaujolais >>

  Nässelpulver från franska Le Comptoir Colonial
  Nässelpulver är mycket rikt på mineraler, vitaminer och aminosyror. Perfekt att blanda i smoothies, soppor, såser och grytor. Dessutom är nässlan rik på såväl protein som fibrer och perfekt för den som vill ha en riktig näringsboost i vardagen.

  Beställ nässelpulver här>>

  Äppelcidervinäger från Minus8
  Visste du att Minus8 är en familjeägd vingård i Niagara, Kanada där de varma somrarna och de kalla vintrarna gör det möjligt att tillverka exeptionell vinäger och druvmust. Vingårdens namn kommer från den temperatur som är när druvorna skördas – minus 8.
  Den nya äppelcidervinägern smakar som färskpressad äppelcider och är perfekt till cocktails, i maträtter och i desserter.

  Beställ äppelcidervinäger här>>