Sicoly Fruit Inserts 

  Frukt- och bärinteriör för bakverk och desserter som hjälper dig att spara tid utan att tumma på kvalitén. Används som mellanlägg i tårtor och bakverk. 

  Gjort på naturliga råvaror, endast frukt/bär, pektin och socker. Inga färgämnen eller konserveringsmedel. Frukt- och bärinnehållet är högt (75% i genomsnitt) och det är perfekt balans med socker för att garantera bästa smak. Storleken är 570×370 mm, tjocklek 7 eller 10 mm. 

  • Klart att användas direkt, behöver inte tinas. 
  • Tack vare pektinets egenskaper kan du enkelt smälta ner eventuellt spill och använda igen och gjuta i valfri form.
  • En unik konsistens som håller i desserter och ger en smältande och mjuk textur i munnen när man äter.


  Sicoly består av lokala frukt- och bärbönder i en sammanslutning från området kring Lyon. Bönderna levererar frukterna och bären till Sicoly samma dag de skördas. Sicoly har ett brett sortiment av frukt- och bärpuréer, frysta bär och coulis. Sicolys tillverkningsprocess är modernast i världen, där tekniken för värmebehandlingen ger en avsevärd skillnad i hur färg och smak bevaras.  Fryst ankfilé 300 g

  Ankfilé är en del av ankbröstet från Mulardankan. Filén har en mildare anksmak och är ett magrare alternativ än själva ankbröstet. 40-50 g/filé.

  • Kan halstras som en lövbiff 
  • Passar bra som råbiff
  • Utmärkt till asiatiska rätter


  Spanska Selectos de Castilla är en välrenommerad producent av ankdelikatesser. Selectos uppfödning är liten och man har en respektfull hantering mot både ankor och naturen under hela kedjan. Maten ankorna får består av spannmål från närliggande gårdar. På Selectos gård arbetar men inte med tvångsmatning – utan endast med matning till krävan, som fungerar som ankans naturliga skafferi, där de sväljer själva när de är hungriga. 

  Espressomaskin Y3.2 Home

  Y3.2 HOME är en liten och smidig espressomaskin som är anpassad för ESE papperspods. Podsen följer den internationella standarden ESE (Easy Serving Espresso) och innehåller 7 g malt, hårt pressat espressokaffe vilket ger en perfekt espresso varje gång, utan spill och disk.  

  • Med ett enkelt knapptryck får du en perfekt espresso av högsta kvalitet. 
  • Du kan välja mellan en kort eller lång espresso.
  • Passar perfekt i hemmaköket, på mindre kontor eller hotellrum där du vill ha en snygg espressomaskin och erbjuda perfekt espresso varje gång.

  Följande pods passar till maskinen:
  50340 Espresso pods normal 18 st
  50337 Espresso pods mörk 18 st
  50349 Espresso pods koffeinfri 18 st


  Italienska illy är ett av världens mest kända varumärken och brukar med all rätt kallas kaffevärldens Rolls-Royce. Varje dag serveras över sex miljoner koppar illy espresso i mer än 140 länder och oavsett var de avnjuts är smakprofilen alltid densamma – en väl avvägd balans mellan bitterhet, syra och sötma och med toner av karamell, rostat bröd, choklad, mandel och honung. illy har också certifikatet DNV sustainability certification – för ekologisk, social och ekonomisk hållbarhet. 

  Kallrökt Bottarga Boreale


  Torkad, kallrökt skreirom – en ny produkt från norska Hrogn. Efter att rommen har hängt på tork i flera veckor, kallröks den och fortsätter därefter att mogna innan den packas. En umamibomb som karaktäriseras av mild men intensiv hav-och röksmak. 

  • Passar bra till fiskrätter, asiatiska rätter, kallskuret och risotto (fisk- och skaldjur). 
  • Används riven eller tunt skivad och gör sig extra bra ihop med lite fetare rätter.


  Skreipärlor


  Pärlor av torkad skreirom, ett utmärkt alternativ till löj- och sikrom. En unik och innovativ produkt tillverkad av Bottarga Boreale. Frisk i smaken med en fin balans mellan sälta och sötma. Skreipärlor passar till garnityr, sallader samt kalla- och varma såser. 

  • Kan lagerhållas i rumstemperatur (max +25°C). Bör kylas före servering. 
  • Håller 14 dagar efter öppning (förvaring i kyl).
  • Kan kokas.


  I utkanten av staden Tromsö i norra Norge ligger det innovativa fisk- och skaldjursföretaget Hrogn AS. De är först i världen med att göra Bottarga Borealis, gjort av norsk Skrei, en skandinavisk variant av den välkända medelhavsdelikatessen Bottarga. Bottarga Boreale är ett riktigt hantverk och har en lättare och mer elegant smak än den traditionella italienska Bottargan. 

  Beställ på wgs.se/shop eller kontakta din säljare.
  0511-177 99 eller innesalj@wgs.se