Pastry chef från Valrhona gästar Werners Gourmetservice på Bak- och Chokladfestivalen
6-9 oktober är det dags för årets Bak- och Chokladfestival på Stockholmsmässan. Tillsammans med Werners Gourmetservice står Luke Frost, pasrty chef från Valrhona och bjuder professionella konditorer på exklusiv fika-meny, ”7 sorters kakor”
Luke Frost började som lärling på klassiska Savoy Hotel i London. Därefter har Luke arbetat på några av Englands ledande hotell. Bland annat fem år med Raymond Blanc på Le Manoir Aux Quat ’Saisons, som chefskonditor på Nigel Haworth´s Northcote Manor och på The Chester Grosvenor. Hans senaste arbete var som chefskonditor på lyxhotellet Coworth Park, Ascot inom Dorchester Collection. Lukes professionella arbete har resulterat i flera utmärkelser. Han är även engagerad i konditortävlingar och festivaler för att sprida kunskap inom konditori.
Välkomna till Werners Gourmetservice monter B05:73
Werners Corner för professionella konditorer
Illy-monter för privatpersoner