Det är med stor glädje vi välkomnar Antonio Bachour till Sverige.
    Den 5-7 november håller Antonio en exklusiv Pastry Masterclass hos oss på Werners i Skara, och den 9 november håller han en demo i Grand Hôtels vinterträdgård i Stockholm.

    FULLBOKAT, både Pastry Masterclass och demo.

    Demo fredag 9 november kl. 09.00–17.00.

    Grand Hôtel Stockholm, Vinterträdgården

    Program

    kl. 09.00 Entrén öppnar, tid för mingel i show room/minimässa.

    kl. 09.30 Frukosttilltugg.

    kl. 10.00 Demo startar.

    kl. 12.30 Mingellunch designad av Grand Hôtel.

    kl. 13.30 Demo fortsätter. Under demon serveras smakprover.

    kl. 15.00 Mingelkaffe och te med smakprover.

    kl. 17.00 Slut.

    Pris: 850 kr exkl. moms. I priset ingår receptkompendium, mat och dryck.

    Avbokning av kursen senare än 14 dagar innan kurstillfället debiteras med 850 kr.

    Anmälan och frågor: wernerseducation@wgs.se

    Ange: Arbetsplats, namn och mailadress.

    Anmälan är bindande och betalning sker via faktura.

    O.S.A. 22 oktober 2019

    Antal platser: 200

     

    Antonio guidar i olika moderna tekniker på bland annat bakelser, tarter, verrines och tårtor. Han kommer även gå igenom hur du kombinerar flera tekniker för att skapa eleganta och överraskande smakkombinationer.

    Antonio Bachour växte upp i Puerto Rico och lärde sig tidigt yrkeshantverket på familjens bageri och konditori. Han är idag en världsledande konditor som reser världen runt för att inspirera kollegor i branschen. Antonio anlitas av de mest välrenommerade utbildarna i världen och gör flera gästspel bl.a. på Valrhonas skola i Brooklyn, New York. Med sina fantastiska böcker inspirerar han till ny kunskap. https://antonio-bachour.com

    Vi är stolta över att vara värdar för ett så stort gastronomiskt event, med en världsstjärna som Antonio Bachour, och ser fram emot att han för första gången besöker Sverige.