Den här veckan har vi än en gång ärats med att ha pastrystjärnan Antonio Bachor hos oss på Werners. Under tre dagar har Antonio hållit en Pastry Masterclass i vårt utbildningskök i Skara, en exklusiv hands on utbildning. Antonio visade olika moderna tekniker på bland annat bakelser, tarter, verrines och tårtor. I recepten kombinerades flera tekniker för att skapa eleganta och överraskande smakkombinationer. Han visade även olika tekniker för att göra vackra praliner med otrolig glans.

  Att han är noggrann ända ut i fingertopparna var det ingen som missade. Smakerna, konsistenserna, estetiken och helheten – allt ska vara perfekt, och slutresultatet av kursen var inget annat heller. Den enorma dessertbuffén som dukades upp i slutet av kursen var en fröjd för alla sinnen, så vackra desserter med fantastiska smaker och konsistenser.

  Redan förra året när Antonio var hos oss och höll sin första masterclass i Sverige bestämdes det att han att skulle komma tillbaka, och ingen är gladare än vi. Vi är så stolta och glada över att Antonio Bachour kom till oss i år igen.

  Tack alla kunder som kom till Pastry Masterclass i Skara. Utan er hade det inte varit möjligt! Extra stort tack till våra leverantörer Valrhona, Sicoly och Sosa.

  Sagt om kursen:


  “Tack för en fantastisk Masterclass. Kursen hade hög standard med bra tekniker. Väldigt höga smaker och balans i recepte
  n. Kul och välorganiserat. Tack Werners!”
  – Magnus Håård, frilans Stockholm, Årets Konditor 1996


  ”Det var en jätterolig, givande och välorganiserad kurs! Bra upplägg på både kursen och helheten med mat och boende.”
  – Magdalena Larsson, konditor på Cederlöfs & Svenheimer, medlem i Svenska Konditorlandslaget


  ”Jag tyckte det var otroligt hög nivå på hela kursen både kursledare, arrangemang och kursdeltagare! Det var 
  roligt att få ta del av hans grundrecept som innehöll mycket avancerade tekniker och precision. Antonio har verkligen skapat ett personligt utryck i det han gör, vilket resulterat i fantastiska och färgsprakande bakverk på allra högsta nivå! Professionellt rakt igenom!”
  – Elisabeth Johansson, Queen of Liquerice