PETIT GATEAU med Luke Frost hos Werners Gourmetservice
22-23 november håller Luke Frost, pastry chef från Valrhona, utbildning hos oss på Werners Gourmetservice. Utbildningen riktar sig i första hand till konditorer. Kursens syfte är att inspirera till fördjupad kunskap om konditoritekniker och professionellt hantverk med förståelse för råvarukunskap och matlagningskemi. Recepten fokuserar på bakelser, kakor och små tårtor.
Luke Frost började som lärling på klassiska Savoy Hotel i London. Därefter har Luke arbetat på några av Englands ledande hotell. Bland annat fem år med Raymond Blanc på Le Manoir Aux Quat ’Saisons, som chefskonditor på Nigel Haworth´s Northcote Manor och på The Chester Grosvenor.
Hans senaste arbete var som chefskonditor på lyxhotellet Coworth Park, Ascot inom Dorchester Collection. Lukes professionella arbete har resulterat i flera utmärkelser. Han är även engagerad i konditortävlingar och festivaler för att sprida kunskap inom konditori.