6-7 december, Skara

    David Vidal håller dessertutbildningar världen över och har flera meriter inom gastronomin. Han kommer ursprungligen från Malta och år 2003 tävlade han i Junior Worlds cup för Malta och flyttade sedan till Sverige 2005. År 2018 var han medlem i Culinary team West of Sweden och fick en hedrande silvermedalj i Culinary world cup i Luxemburg.  

    Kursens innehåll: Plated dessert med ett brett utbud av smaker. I den här kursen kommer vi att gå igenom en hel del grunder och tekniker som passar bra på restauranger och hotell. Vi kommer också att fokusera på chokladdekorer för att ta dina desserter till en högre nivå med snygg finish. 

    Erfarenhet som kan vara bra: Konditor eller kock på restaurang.   

    När: 6 december 9.30 till 7 december 16.00 

    Var: Werners Gourmetservice, Kämpagatan 3 Skara 

    Pris: 4995:- Cercle-V 3995:- (priset är exkl.moms)
    Avbokning av kursen senare än 10 dagar innan kurstillfället debiteras med 1000 kr.

    Kursmaterial, Boende, luncher och middag ingår i kurskostnaden 
    och bokas av Werners. 

    Anmälan görs till:ida.holm@wgs.se 

    Skriv namn arbetsplats kontaktuppgifter och ev. allergier 

    Frågor kan ställas till projketledare Ida Holm
    ida.holm@wgs.se 0709-38 37 96