Plated dessert med David Vidal

Välkommen till en exklusiv dessertkurs med David Vidal, som har en lång erfarenhet som kock och utbildare. Han bjuder på kunskap om grunder och tekniker som tar dina kreationer till nästa nivå.
Kursens innehåll:
Plated dessert med ett brett utbud av smaker. I den här kursen kommer vi att gå igenom en hel del grunder och tekniker som passar bra på restauranger och hotell. Vi kommer också att fokusera på chokladdekorer för att ta dina desserter till en högre nivå med snygg finish.
Kursen riktar sig till:
Dig som är yrkesverksam kock eller konditor.
Språk: Svenska
När: 2–3 december 2025
Var: Werners Gourmetservice, Kämpagatan 3 Skara
Pris: 5995:- Cercle V 4995:- (pris är exkl.moms)
Kursmaterial, boende, luncher och middag ingår i kurskostnaden och bokas av Werners.
Antal deltagare: 12 personer, max 1 person per företag
OBS! Anmälan sker senast 20 november. Vid sent avhopp debiteras 1000 kr. Anmälan är bindande. Avbokning ska göras minst fem arbetsdagar innan kurstillfället för att undvika debitering.
Anmälning och frågor: education@wgs.se
Ange fullständigt för- och efternamn, arbetsplats, kontaktuppgifter samt eventuella allergier.

David Vidal kommer från soliga Malta där han utbildade sig vid Institute of Tourism Studies. Redan som ung tävlade han i Junior World Cup för Malta (2003) och hans passion för gastronomi tog honom hela vägen till Sverige 2005.
På Scandic Laholmen i Strömstad började hans resa som kock – och med hårt arbete och en aldrig sinande nyfikenhet avancerade han snabbt till souschef. Idag leder han hela köksteamet som köksmästare och inspirerar dagligen både gäster och kollegor.
2018 representerade David Culinary Team West of Sweden i Culinary World Cup i Luxemburg och tog hem en hedrande silvermedalj.