Restaurangdesserter, kurs med Fredrik Borgskog (FULLBOKAD)

Stilrena desserter i sin enkelhet
25 – 26 mars 2025 på Werners Gourmetservice i Skara
Kursens innehåll:
Under denna tvådagarskurs får du ta del av inspirerande recept fyllda med smaker och tekniker i äkta Fredrik Borgskog-anda. Fredrik visar hur du kan skapa smakfulla och eleganta desserter med enkla metoder – utan att kompromissa med vare sig smak eller presentation. Perfekt för restaurangkök som vill höja sin dessertnivå med smarta och genomtänkta lösningar.
Kursen riktar sig till:
Kockar och konditorer på restaurang och konditori.
När: 25 mars 9:30 till 26 mars ca. 15:00
Var: Werners Gourmetservice, Kämpagatan 3 Skara
Pris: 5995:- Cercle V 4995:- (pris är exkl.moms)
Kursmaterial, Boende, luncher och middag ingår i kurskostnaden
och bokas av Werners.
Avbokning av kursen senare än 10 dagar innan kurstillfället debiteras med 2500 kr.
Anmälan och ev frågor: andreas.ek@wgs.se | 070-301 80 80
Skriv namn arbetsplats kontaktuppgifter och ev. allergier.

Fredrik har en yrkesskicklighet som kombinerar estetik, design och smak. Han har stor internationell erfarenhet av att tävla inom konditori med bland andra konditorlandslaget och kocklandslaget. 2016 vann han Valrhonas internationella konditortävling C3.