11-12 februari 2025

    Kursens innehåll:
    Under kursen får du ta del av Viktor Westerlinds unika erfarenheter från både stjärnkrogar och tävlingsarenor. Du kommer att lära dig tekniker och få praktiska tips för att skapa rätter och komponenter som både smakar fantastiskt och är estetiskt tilltalande. Som en del av kursen lagar vi också några av Viktors signaturrätter, hämtade från hans tid på exempelvis Frantzén.

    Som deltagare får du möjligheten att fördjupa dig i både tillagningsmetoder och smaksättningar – och hur du kan tillämpa dessa kunskaper i ditt eget kök eller på din restaurang. Detta är en unik chans att inspireras och utvecklas under ledning av en av Sveriges främsta kockar!

    Kursen riktar sig till dig som är yrkesverksam inom restaurangbranschen.

    Kursen är på svenska.

    När: 11 februari 9:30 till 12 februari ca. 16:00 

    Var: Werners Gourmetservice, Kämpagatan 3 Skara 

    Pris: 5995:- (pris är exkl.moms)

    Kursmaterial, Boende, luncher och middag ingår i kurskostnaden
    och bokas av Werners. 

    Avbokning av kursen senare än 10 dagar innan kurstillfället debiteras med 2500 kr.

    Anmälan och ev frågor: andreas.ek@wgs.se | 070-301 80 80

    Skriv namn arbetsplats kontaktuppgifter och ev. allergier 

    Viktor Westerlind är en av Sveriges mest framstående och meriterade kockar. Viktor har arbetat på stjärnkrogar som F12, Frantzén och Aira och nu senast som kökschef på Operakällaren där han också utsågs till hovtraktör.
    Viktor Westerlinds verkliga genombrott kom när han vann Årets Kock som 25-åring 2009, en tävling han fortfarande är engagerad i och har en prestigefull uppgift som tävlingsledare. Han har också varit en del av det Svenska Kocklandslaget och var med om att ta hem ett silver i Culinary World Cup och ett guld i Culinary Olympics.
    Vi är mycket glada att ge er möjligheten att ta del av Viktors fantastiska erfarenheter, tips och hyllade matlagning under kursen tillsammans med honom.