30-31 maj 2023 på Werners Gourmetservice i Skara

  Kursens innehåll: Under kursen kommer du lära dig tekniker och tips för att skapa både estetiskt vackra och goda snacks, garnityr och tillbehör som kan anpassas till tävlingsmatlagning eller till restaurangmenyn. Du kommer även få inblick i Jimmis kunskap inom matlagning såväl framtagning av en specifik rätt som till Nobelbanketten. Allt vi lagar under kurserna kommer genomsyras av Jimmis gastronomiska kunskap och filosofi där smak, textur och hållbarhet är i fokus. 

  Kursen är för dig som är yrkesverksam kock.

  När: 30 maj 9.30 till 31 maj 16.00 

  Var: Werners Gourmetservice, Kämpagatan 3 Skara 

  Pris 4995:- (exkl.moms)
  Avbokning av kursen senare än 10 dagar innan kurstillfället debiteras med 1000 kr.

  Kursmaterial, boende, luncher och middag ingår i kurskostnaden
  och bokas av Werners. 

   Anmälan görs till: ida.holm@wgs.se 

  Skriv namn arbetsplats kontaktuppgifter och ev. allergier 

  Frågor kan ställas till projketledare Ida Holm
  ida.holm@wgs.se 0709-38 37 96

  Jimmi Eriksson är en av Sveriges skickligaste kockar och har en gedigen meritlista inom tävlingsmatlagning. Han har precis kandiderat som Sveriges kandidat i Bocuse dÓr där han gjorde en fantastisk prestation som landade på en 4:e plats. Innan dess har han vunnit Årets kock, kammat hem guld i Culinary World Cup som lagkapten i Kocklandslaget, vunnit Årets unga kock, Nordiska mästerskapen mm. 

  Som om inte dessa meriter vore nog så fick han det ärofyllda uppdraget att genomföra Nobelmiddagen 2022. Vid sidan om hans matlagning har han även satt en trend med att skapa tuile/flarn med hjälp av sina egendesignade flarnformar.