Välkommen att delta i Werners digitala Sosa-kurs med Guillem Corral.

    När: 7 September 15.00

    Var: Klicka på Zoom-länken nedan för att delta

    https://us06web.zoom.us/j/82361231275?pwd=RzF3VzEvcGZlVEswZC9KNUdZT2RZUT09

    Hur: Lyssna och titta när Guillem visar. Önskar du recepten från demon kan ni maila kristin.ahlander@wgs.se för att få det skickat till er innan kursen

    Pris: Gratis för Werners Gourmetservice kunder

    Äntligen är det dags för Guillem från Sosa att visa oss lite grunder och även vad som är aktuellt på Sosa just nu!

    Det kommer att vara lika mycket salt som sött. Så detta passar både kocken och konditorn.

    Sosa i spanien utökar hela tiden sitt program för texturmedel till den molekylära gastronomin. Sosas sortiment växer och idag tillhandahåller vi produkter som frystorkat, confit, karamelliserade nötter, poppande bruskristaller och naturliga aromer. Vår målsättning är att med ett stort textursortiment inspirera till en fusion mellan en modern presentation och traditionella tydliga smaker. Med kunskap, teknik och råvaror av yppersta kvalitet ger det ett lyckat resultat. Förutom våra lagerlagda produkter finns ett stort beställningssortiment.