Välkommen till vår molekylära värld!

    Vi har bjudit in en av SOSAs produktspecialister, Michael Zorin, till Köpenhamn för att vara värd för två spännande och inspirerande workshops med två olika tema: 

    SÖTT – SMAK, TEXTUR OCH TEKNIK
    Michael kommer att fokusera på särskilt det söta i köket – så kursen blir givande för dig som jobbar med desserter och inom bageri och konditori.

    SALT – SMAK, TEXTUR OCH TEKNIK
    Michael kommer ha ett särskilt fokus på det salta under denna workshop. Mycket inspirerande och spännande för dig som arbetar i denna genre.

    Under workshop kommer vi också att presentera fruktpuréer från SICOLY och färdiga handgjorda skal från La Rose Noire.

    Workshops äger rum: 

    ”SÖTT” tisdagen den 13 november 2018 kl. 10:00 till 15:00

    ”SALT” onsdagen den 14 november 2018 kl. 10:00 till 15:00

    Plats:
    Auditorium på Hotel & Restaurantskolen. Vigerslev Allé 18, 2500 Valby. Vi erbjuder kaffe, vatten och smörgåsar.
    Registrering senast den 1 november 2018 till: Kristin Åhlander, kristin.ahlander@wgs.se

    Vänligen ange följande vid registrering:
    Sött, salt – eller båda
    Namn, restaurang / företag och mobil, antal deltagare.

    Workshops är gratis – max. 2 deltagare per kund. Du kan välja att delta antingen i en eller båda workshops.
    Antal deltagare är begränsat (först till kvarn gäller) och registreringen är bindande. Vid utebliven ankomst debiteras 300,00 DKK per person.

    Kort om Michael Zorin:
    En passionerad kock med stor internationell erfarenhet. Han har sina erfarenheter från flera Michelin restauranger. Idag reser Michael över hela världen för SOSA och inspirerar kockar om modern gastronomi. Michael har alltid varit särskilt intresserad av matlagningskemi, smakkombinationer och vetenskapen bakom att skapa exceptionella rätter och texturer.

    Varmt välkommen!

    Med vänliga hälsningar
    Werners Gourmetservice AB
    Christian Tuxen, försäljningschef Danmark
    mobil: +45 2530 3152 –
    e-mail: tux@wernersgourmet.dk