Werners är en inkluderande arbetsplats som värnar om mångfald ur flera olika perspektiv, där jämställdhet är en viktig del. Vi arbetar för att främja gastronomins utveckling genom vårt sortiment och genom att stödja kockar och konditorer som vill utvecklas och utveckla branschen. Det är positivt att kvinnors kompetens lyfts fram mer och STELLA-galan är ett väldigt bra initiativ.

    STELLA-galan som går av stapeln den 4 februari är en gala med syfte att lyfta fram kvinnliga förebilder i restaurangbranschen. Och därigenom visa att det går att både göra karriär och trivas i branschen. Kvinnor i mat- och dryckesbranschen hyllas och prisas i nio olika kategorier. För att läsa mer om kategorierna och hur du bokar biljetter klicka här: https://www.stellagalan.se

    STELLA-galan är en ideell förening och idén växte fram i Facebooknätverket ”Kirke – Kraftkvinnor i köket”, ett nätverk för kvinnor från hela Sverige som är kockar, konditorer, kallskänkor, sommelierer, servitriser, restauratörer, hovmästare, bartenders, bagare, journalister, marknadsförare, skribenter, debattörer, författare och kreatörer av olika slag. Alla med kunskap och intresse av mat och dryck.

    I år är vi stolt sponsor och kommer finnas på plats tillsammans med Provinum. Vi kommer bjuda på gastronomiska guldkorn i form av mat och dryck i kombination.

    Vi ser med spänning fram emot den första STELLA-galan och önskar alla finalister lycka till!