Koreansk mat är hetare än någonsin, både internationellt och här i Sverige där allt fler matkedjor säljer koreansk chilisås, koreanska nudlar och färdigsyrad kimchi. Jens Linder och fotografen Stefan Wettainen har gjort flera resor till sydkorea tillsammans och låtit sig förföras av allt från koreansk barbecue, dumplings, bibimbap, eldiga soppor, marinerade grönsaker till kimchi och söta munkar. 

  I den här boken får du följa med till en spännande matkultur där möten med fantastiska människor och miljöer är en lika stor del av upplevelsen som ett nytt spännande kök! 

  För att delta i tävlingen och ha chansen att vinna kokboken ” Jens Linders Korea” skickar du in svaret på frågan nedan senast den 30 oktober till marknad@wgs.se. Märk mailet ”Tävling Jens Linder” i ämnesraden.

  Vårt varumärke Risberg har en mängd produkter för såväl hemmakockar som professionella kockar som vill laga asiatiskt. Hur länge har Risbergs funnits i Sverige? 

  1. 1986
  2. 1976
  3. 1996

  Maila svaret samt en motivering om varför du vill vinna kokboken ” Jens Linders Korea” senast den 30 oktober till marknad@wgs.se. Märk mailet ”Tävling Jens Linder” i ämnesraden.  Glöm inte att skriva din adress och telefonnummer, så att vi kan kontakta vinnaren och skicka boken.