Kurs med Gustav Leonhardt

    Kursens innehåll: 
    Under kursen kommer du få ta del av Gustavs tankar och erfarenhet inom tävlingsmatlagning. Vi kommer laga upp några av Gustavs tävlingsrätter och gå igenom tekniker, hur man tänker när man bygger en tävlingsrätt, gå igenom metod och förberedelser inför tävling. Noel Moglia, som är Gustavs commis i Bocuse dÓr kommer vara med på kursen som Gustavs sidekick. Även Noel har god erfarenhet inom tävlingsmatlagning och har redan hunnit tävla i flera olika länder.

    Kursen riktar sig till:
    Yrkesverksamma kockar

    När: 14 november 9.30 till 15 november ca 16.00 

    Var: Werners Gourmetservice, Kämpagatan 3 Skara 

    Pris: 5995:- (priset är exkl.moms)
    Avbokning av kursen senare än 10 dagar innan kurstillfället debiteras med 1000 kr.

    Kursmaterial, boende, luncher och middag ingår i kurskostnaden
    och bokas av Werners. 

    Anmälan görs till:  ida.holm@wgs.se 

    Skriv namn arbetsplats kontaktuppgifter och ev. allergier 

    Frågor kan ställas till projektledare Ida Holm
    ida.holm@wgs.se 0709-38 37 96

    Gustav har en meritlista inom tävlingsmatlagning som heter duga. Han började att tävla redan i gymnasiet när han gick på Stockholms hotell- och restaurangskola, och det är tydligt att han vill stå högst upp på pallen. Han har vunnit gymnasie-SM, nordiska mästerskapen, Årets Kock, OS-guld med Juniorkocklandslaget för att nämna några. Han började tidigt att vara en del i Bocuse dÓr Sweden. Han startade som diskare åt Tommy Myllymäki 2014, sen har han varit commis åt Sebastian Gibrand och kammat hem silver i den välrenommerade tävlingen, och nu är han själv Sveriges kandidat och representerar Sverige i Bocuse dÓr.