Kursens innehåll: Du kommer få inblick i Stefans tankesätt och filosofi- total kreativitet och det positiva ovetandet. Med fokus på råvaran, hantverket och skapandet kommer vi ta fram en trerätters meny där kreativiteten får flöda. Vi kommer även laga några av Hantverkets klassiker som symboliserar mycket av Stefans matlagning.

    Kursen riktar sig till yrkesverksamma kockar.

    När: 16 maj 9.30 till 17 maj 16.00 

    Var: Werners Gourmetservice, Kämpagatan 3 Skara 

    Pris 4995:- (exkl.moms)

    Kursmaterial, Boende, luncher och middag ingår i kurskostnaden
    och bokas av Werners. 

     Anmälan görs till: ida.holm@wgs.se 

    Skriv namn arbetsplats kontaktuppgifter och ev. allergier 

    Frågor kan ställas till projektledare Ida Holm
    ida.holm@wgs.se 0709-38 37 96

    Stefan Ekengren är känd som ”Världens äldsta kock” och en av branschens mest folkkära kock. Hans matlagning är genuin och fantastiskt god. Husmanskost och potatis ligger Stefan varmt om hjärtat, och han har skrivit tre kokböcker; Husman, Högtid och Potatis.
    Stefan står för en stilren matfilosofi med rena, enkla smaker gjord på goda råvaror.
    Han är grundaren till Restaurang Hantverket som han framgångsrikt driver än idag. Han gör även Årets Kock-podden tillsammans med Tea Malmegård och är kock i Kökets middag och mycket mer.