Nu är det dags för årets sötaste och godaste mässa, Bak- och Chokladfestivalen. Mellan 10-13 oktober förvandlas Stockholmsmässan till ett mecka för alla bak- och chokladfantaster.

  Vi på Werners är givetvis på plats med en monter fullproppad med godsaker som choklad från Valrhona, lakrits från Svart af Hälsingborg, te från Dammann Frères, illy espresso. Vi har även våra leverantörer Sicoly, Valrhona och Svart af Hälsingborg på plats.

  Under festivalen kommer det vara en massa trevliga och goda händelser.

  Årets Konditor 2019
  På fredag gör fem av landets bästa konditorer upp i den prestigefyllda tävlingen Årets Konditor. Vinnaren får stolt titulera sig Årets Konditor 2019, tillika Svensk Mästare för professionella konditorer.

  Smakbordet
  Är du nyfiken och vill testa nya kombinationer som till exempel choklad och dryck i kombination. Då ska du boka in dig på Smakbordet.

  10-11 oktober
  Njut av choklad och dryck i fantastiska smakkombinationer. Tillsammans med Jesper Johansson från Werners Gourmetservice testar du olika sorters vin och dryck i kombination med Valrhonas högkvalitetschoklad.

  Boka biljett till Smakbordet här>>

  12-13 oktober
  William Pageot från Valrhona kommer till årets Smakbord fokusera på Brasilien. Här gör just nu Valrhona en stor insats på plantagerna och det finns många intressanta berättelser från deras CSR och hållbarhetsarbete där. Ni kommer bjudas på exklusiv brasiliansk choklad i olika former och smaker.

  Boka biljett till Smakbordet här>>

  Baklabbet
  Drömmer du om att få baka tillsammans med proffsen och lära dig en massa tips och trix? Har du alltid velat lära dig göra en perfekt och lyxig chokladkaka? Då är baklabbet stället för dig!

  10-13 oktober
  Kristin Åhlander från Werners Gourmetservice tar dig med på en delikatessresa i Baklabbet samtidigt som ni får upptäcka det senaste inom Valrhonas chokladvärld, och du kommer få göra en lyxig kaka, perfekt till fikabordet.

  Boka biljett till baklabbet här>>

  Chokladskulptur med Sebastian Pettersson från Svenska Kocklandslaget
  Under lördagen och söndagen kommer en av Sveriges lysande stjärnor Sebastian Pettersson till vår monter och bygger upp en vacker chokladskulptur. Sebastian, som är medlem i Svenska Kocklandslaget, var med och kammade hem guld i Culinary World Cup 2018.
  Inför Culinary Olympics 2020 är det Sebastian som ansvarar för chokladskulpturen som är en del av tävlingsmomenten.
  Tidigare i år var Sebastian hos Valrhona i New York på chokladskulpturutbildning och att han är en talang kan vi skriva under på. Passa på att kom till vår monter under lördagen och kolla hur man kan skapa makalöst vackra ting av choklad.

  Välkommen till vår monter B05:71 & B05:73