19-21 september 2023 på Werners Gourmetservice i Skara

  Kursens innehåll:
  En tredagars masterclass med inriktning
  av vegan/växtbaserade desserter. Toni Rodriguez kommer gå igenom tekniker och ingredienser som är grundläggande i växtbaserade bakverk. Vi kommer även gå igenom näringsvärdet och de olika funktionerna i ingredienserna. Det kommer vara en mix av basrecept och mer moderna bakverk som passar till både bageri, konditori och restaurang. Toni har lång erfarenhet av vegans bakning och matlagning och du kommer få både recept och kunskap för att bredda utbudet av växtbaserade desserter och bakverk.

  Kursen riktar sig till:
  Yrkesverksamma konditorer och kockar.

  När: 19 september 9.30 till 21 september ca. 16.00 

  Var: Werners Gourmetservice, Kämpagatan 3 Skara 

  Pris: 7995:- Cercle V 6995:- (priset är exkl.moms)
  Avbokning av kursen senare än 10 dagar innan kurstillfället debiteras med 1000 kr.

  Kursmaterial, boende, luncher och middag ingår i kurskostnaden
  och bokas av Werners. 

  Anmälan görs till: ida.holm@wgs.se 

  Skriv namn arbetsplats kontaktuppgifter och ev. allergier 

  Frågor kan ställas till projketledare Ida Holm
  ida.holm@wgs.se 0709-38 37 96

  Efter att Toni Rodríguez blev vegan 2004 av etiska skäl upptäckte han sin passion för gastronomi och började forska och utveckla recept med enbart växtbaserade ingredienser. Han bestämde sig för att utbilda sig genom att arbeta på vegetariska restauranger, men hans omsorg för forskning och utveckling av veganska bakverk fick honom att skapa sitt eget projekt 2005, Lujuria Vegana pastry workshop.
  Parallellt med sitt bageri och vegetariska och veganska restauranger i Barcelona, Madrid och Mallorca, kombinerade han efterforskning och utveckling inom veganska bakverk för att få fram helt nya produkter. Han har även skrivit flera 100 % växtbaserade matlagnings- och konditoriböcker i samarbete med den berömda matfotografen Becky Lawton.
  Toni ville dela med sig av sin erfarenhet och kunskap och har de senaste åren rest runt till olika länder för att hålla kurser. 2018 öppnade han sin egen skola i Barcelona för utbildning inom vegan pastry: Wild Slice Academy.