Vi lämnar en härlig och fartfylld sommar bakom oss och blickar framåt mot höstens skördefester och rustika mat. Svamp, viltkött och höstens bär och frukter intar menyerna. Något som är lika trevligt varje höst är den färska höst- och vintertryffelns entré. Vi lanserar även lite nya produkter som sherryvinäger i 5 l-dunk, vegansk desserter, glutenfri Panko, ny ekologisk choklad från Valrhona och några fler produkter.

  Favorit i större förpackning!

  Vinäger har varit en stor del av vårt sortiment sedan Werners grundades. Sherryvinäger är en av våra favoriter som vi nu har tagit in i en större förpackning.
  Nu finns den även i 5 l dunk.

  Sherryvinäger 5 l.
  Tillagas enligt solerametoden. Detta innebär att sherry alltid är en blandning av vin av olika ålder. Tunnorna som vinet lagras i ligger i rader ovanpå varandra. Den tunna som är längst ner är den äldsta, soleratunnan, och det är härifrån vinet tappas på flaska. En fantastisk smaksättare till bl.a. lamm, vilt, fisk, ostron och vinägretter.
  Art.nr 11408

  Valrhonas choklad från Madagaskar

  Kakao från Madagaskar har en enorm aromatisk kraft, intensiv syra och fruktighet vilket du kan känna i alla Valrhonas chokladsorter från Madagaskar.
  En av Valrhonas populära chokladsorter, Manjari 64%, kommer från Madagaskar. Det är en väldigt omtyckt choklad som används av många konditorer just för att den har en så trevlig fruktighet. Nu kan vi glädja er med att Valrhona har lanserat en ny sort från Madagaskar, Millot 74%.

  Millot 74% är en ekologisk choklad från Madagaskar och har en enorm aromatisk kraft, intensiv syra och fruktighet, vilket är känt för kakao från Madagaskar. Millot 74% är dessutom en väldigt ren choklad utan tillsatser som vanilj och lecitin.
  Art.nr. 53456.
  Gå till webbshop>> (Företag)

  Läs mer om plantagen Millot>>

  Färsk tryffel

  Nu levererar vi vår färska tryffel i tätslutande glasburkar, där en bädd av ris ser till att hålla rätt fuktighetsnivå på tryffeln. På detta sätt bibehålls arom och smak över en längre tid. Vårt utbud av färsk tryffel varierar beroende av säsong. Du kan även lägga till ditt telefonnummer för sms-utskick veckovis för att vara uppdaterad på pris och tillgång.

  Kontakta din säljare för mer information och dagsaktuellt utbud. 0511-177 99 | innesalj@wgs.se

  Maräng- och chokladdessert

  Maräng fylld med mörk chokladkräm, gjord på Santo Domingos kakao.

  Art.nr 34814

  Chokladtårta med bär

  Läcker färdigskuren chokladtårta, fylld med mörk chokladganache baserad på kakao Santo Domingo. Dekorerad med björnbär och hallon.

  Art.nr 34811

  Valrhona kakaosmör

  Nu lanserar vi kakaosmör i pellets från Valrhona, som packas i praktiska plastlådor om 1 kg.
  100% helt och rent kakaosmör med en honungsfärgad nyans. Kakaosmöret är format till praktiska pellets för smidig hantering. 

  Art.nr 53479

  Glutenfri Panko

  Glutenfri Panko är gjord majs och ger en krispig och knaprig yta. Finessen med Panko är att flingorna släpper ifrån sig fettet efter stekning eller fritering och därför behåller paneringen sin krispiga och frasiga textur. Passar perfekt till att panera kyckling, fisk, skaldjur, grönsaker och ost. Testa även Panko som fyllning i färsrätter eller som krispig topping på lasagne eller potatisgratäng. Eftersom glutenfri Panko är gjord på majs får den en lite hårdare textur och sväller något mer än Panko gjord på vete, så applicera lite mindre än traditiionell Panko. Vill du ha en mjukare textur kan du krossa flingorna lite innan du använder dem.

  Som butik kan du beställa Risbergs sortiment direkt av oss och restaurang beställer genom grossist som tidigare. För konsument finns ett stort utbud i de flesta butikerna.

  Art.nr 780

  Grön Srirachasås – glutenfri och helt utan tillsatser

               

  Nyhet! Risbergs röda och gula sriracha har fått en ny smakkompis. Nu lanserar vi den gröna srirachan gjord på Grön Chili. Alla tre är tillverkade helt utan tillsatser och de är dessutom helt glutenfria.
  Som butik kan du beställa Risbergs sortiment direkt av oss och restaurang beställer genom grossist som tidigare. För konsument finns ett stort utbud i de flesta butikerna.

  Art.nr 101 Röd Sriracha

  Art.nr 102 Grön Sriracha

  Art.nr 103 Gul Sriracha

  Werners höst 2021 broschyr>>