Werners Matvärld nr 3

Hösten och vintern bjuder in till långkok, mustiga smaker och ett återupptäckt intresse för det rustika. I detta nummer presenterar vi smakrika nyheter som Fregola Sarda från Sabarot, risottosorter från Molinaro och buljonger från Salsus som är perfekta komponenter för säsongens rätter.
Vi lyfter fermenterade smaksättare från re.garum, både för sitt djup och sin hållbarhetsprofil, och förnyar dessertinspirationen med Bindis italienska klassiker. Risberg relanseras med ny visuell identitet och produkter som ramennudlar och Kizami Wasabi. I ris-skolan jämför vi sorter från hela världen, från Vialone Nano till Venere.
Dessutom möter vi konditorn Fredrik Borgskog som delar sina tankar om hantverk, inspiration och framtid. För den som vill fördjupa sig ytterligare erbjuder Werners Education flertalet kurser med fokus på teknik och kreativ utveckling.
Välkommen in i Werners Matvärld!