Werners Värld
46
artiklar
← Alla kategorier
Utbildning

Utbildning
Tävlingsmatlagning – ett vinnande koncept

Utbildning
Pralinkurs med Fredrik Borgskog

Utbildning
Japansk matlagning med en modern nordisk touch, kurs med Saori Ichihara

Utbildning
Vegan pastry masterclass med Toni Rodríguez

Utbildning
Plated dessert, kurs med Fredrik Borgskog

Utbildning
Valrhona Northern Europe trainings

Utbildning
Kreativt skapande, färg och form, dessertkurs med Annie Hesselstad & Fredrik Borgskog

Utbildning
Snacks, garnityr och tillbehör, kurs med Jimmi Eriksson “FULLBOKAD”

Utbildning
Sosa online training

Mässor och event
Kvinnor i branschen som vill tävla

Utbildning
Total Kreativitet – det positiva ovetandet, kurs med Stefan Ekengren “FULLBOKAD”

Utbildning
Glass, gelato och tillbehör, kurs med Tony Olsson “FULLBOKAD”

Utbildning
Plated dessert, kurs med David Vidal “FULLBOKAD”

Utbildning
Tårtor och Bakelser, kurs med Fredrik Borgskog “FULLBOKAD”

Utbildning
Dessert och petit four kurs med Kasper Kleihs

Utbildning
Sosa online class 7/9

Utbildning
Allt du behöver veta om chokladmousse

Utbildning
Vårens utbildningar med Werners Education

Utbildning
Pastrystjärnan Antonio Bachour gör det igen, levererar en Pastry masterclass i världsklass

Reportage
Chefskonditor Antonio Bachour kommer tillbaka till Sverige!

Utbildning
Modern gastronomi, smak, textur och teknik med Guillem Corral från Sosa

Utbildning
Inspiration och smakprovning med Salsus kock Øyvind Hjelle

Utbildning
Modern gastronomi, smak, textur och teknik med Guillem Corral från Sosa, 5-6 november.

Utbildning
Report, Werners Education trip to Sosa 23-26 April 2019

Utbildning
Glasskurs med världsmästaren i glass Christophe Domange

Utbildning
Modern gastronomi – Tillämpad matkemi med fokus på teknik, smak & textur

Utbildning
Glass och sorbet med världsmästaren i glass, Christophe Domange, 2-3 april 2019

Utbildning
Tårtor till fest med Jennie Elmerfors

Utbildning
Imagine the best of chocolate and pastry at the Valrhona Pastry School in Versailles, Paris, 5-9 maj 2019

Utbildning
Konditori – kalkylering & hantverkskvalitet, 14-15 maj 2019

Utbildning
Vårens utbildningar 2019

Utbildning
Modern gastronomi – Tillämpad matkemi med fokus på teknik, smak & textur, 19-20 mars 2019

Utbildning
Choklad, Konditori och Dessertutbildning med Jesper Johansson

Reportage
Succéveckan med Antonio Bachour

Pressmeddelande
Pastry Masterclass och demo med Antonio Bachour

Utbildning
Moderna Klassiker med Patrik Fredriksson

Utbildning
“Älska bullar och bakning” med Daniel Lindeberg

Utbildning
Sosa workshop i Köpenhamn

Utbildning
Fika- Afternoon Tea- Gateau de Voyage med Luke Frost

Utbildning
Kreativitet och lekfullt med Fredrik Borgskog och Jesper Johansson

Utbildning
Moderna Smaker med Fredrik Borgskog

Utbildning
Sockerskulptur och tävlingsdekorer till tårtor med chefskonditor Frida Leijon

Utbildning
Utbildning inom Glass och Sorbet i Tain l´Hermitage

Utbildning
Chokladutbildning med Werners Education

Utbildning
Utbildning med konditor Luke Frost från Valrhona

Utbildning