Bloody pepper timut, drink

    Av Fredrik Borgskog

    Fräsch drink med inslag av den fruktiga pepparn timut/hallon.

    1. Koka upp sockerlagen låt dra med tea. Sila av.
    2. Kyl alla ingredienser så de är superkalla.
    3. Blanda nu ihop alla ingredienser förutom bubbelvatten.
    4. Doppa kanterna på 4 st glas i honung och sen i krossad timat/hallon och flingsalt.

     

    Ingredienser

    • 50 g sudashi eventuellt kalamansi
    • 250 g blodapelsinjuice / puré
    • 90 g sockerlag 50/50 (socker + vatten)
    • 2 g grönt tea till sockerlagen
    • 50 g tequila
    • bubbelvatten
      Övrigt:
    • hallon & timutpeppar
    • flingsalt
    • honung

    Produkter i Bloody pepper timut, drink

    Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Vi har byggt relationer och skapat ett förtroende på marknaden genom att stå för vår affärsidé: ”I nära relation, förser vi gourmeten med kunskap, inspiration och smaker som förhöjer måltidsupplevelsen”