- Vakumförpacka potatis med olivolja, citronjuice, salt och dillstjälkar. Baka på 90°C i ca en timme.
- Skiva löken tunt på mandolin, koka upp socker och citronjuice och smaka av med salt. Slå den varma lagen över löken och låt stå i rumstemp i 30 minuter.
- Utförande – Skär bort kanterna och mixa rågbrödet i matberedare, stek krispigt i smör och olja.
Ingredienser
- 8 st burkar caviar à 30 g
- 2 dl syrad grädde
- dill
Färskpotatis
- 24 st färskpotatisar
- 3 msk olivolja
- 1 msk citronjuice
- 2 st dillstjälkar
Citronsyrad rödlök
- 100 g skivad rödlök
- 50 g citronjuice
- 50 g socker
Rågcrisp
- 2 skivor danskt rågbröd
- 40 g smör
- 2 msk matolja