- Torkade ingredienser: Blanda de torra ingredienserna och slå på hett vatten. Låt svälla i ca 1 timme.
 - Vitlökspasta: Gör en pasta av salt och vitlök i en mortel.
 - Färska örter: Finhacka alla örterna och blanda med oljor och vinäger.
 - Blanda alla ingredienser och fyll upp på glasburk. Blir godare ju längre den får stå.
 
Ingredienser
Torkade ingredienser
- 10 g paprikapulver
 - 16 g torkad timjan
 - 8 g torkad oregano
 - 1 g spiskummin
 - 75 ml hett vatten
 
Vitlökspasta
- 10 g Læsøsalt
 - 3-4 vitlöksklyftor
 
Färska örter
- 24 g persilja
 - 2 g rosmarin
 - 1 litet knippe gräslök
 - 3 tsk färsk oregano
 - 75 ml Chardonnayvinäger
 - 150 ml solrosolja
 - 30 ml olivolja Picual
 
Smaksättning
- 1 hackad chili
 - 2 hela lagerblad