Chokladglass med Valrhona Hukambi 53%

    Av Werners Gourmetservice

    En mild och välbalanserad chokladglass för alla, gjord på Valrhonas mörka mjölkchoklad Hukambi. Med sin milda chokladsmak är detta en bra glass till dessert då den inte tar över utan i stället kompletterar. Recept anpassat för Paco Jet.

    1. Blanda samtliga ingredienser utom choklad och mixa väl med mixerstav.
    2. Värm blandningen till 85°C.
    3. Slå mjölkblandningen över chokladen och mixa med stavmixer.
    4. Låt mogna i kyl över natt eller frys direkt i Packojetbehållare i chockfrys.
    5. Kör i Pacojet och chockfrys igen.
    6. Förvara i frys med temperatur anpassad för glass.

    Ingredienser

    • 591 g mjölk
    • 80 g socker
    • 14 g torrglykos
    • 12 g mjölkpulver 1% fett, Sosa
    • 1,5 g natur emul, citrusfibrer, Sosa
    • 1,5 g pro crema, Sosa
    • 1,5 g goma garoffi, Sosa
    • 100 g Hukambi 53% Valrhona

    Produkter i Chokladglass med Valrhona Hukambi 53%

    Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Vi har byggt relationer och skapat ett förtroende på marknaden genom att stå för vår affärsidé: ”I nära relation, förser vi gourmeten med kunskap, inspiration och smaker som förhöjer måltidsupplevelsen”