- Blanda samtliga ingredienser utom choklad och mixa väl med mixerstav.
- Värm blandningen till 85°C.
- Slå mjölkblandningen över chokladen och mixa med stavmixer.
- Låt mogna i kyl över natt eller frys direkt i Packojetbehållare i chockfrys.
- Kör i Pacojet och chockfrys igen.
- Förvara i frys med temperatur anpassad för glass.
Ingredienser
- 591 g mjölk
- 80 g socker
- 14 g torrglykos
- 12 g mjölkpulver 1% fett, Sosa
- 1,5 g natur emul, citrusfibrer, Sosa
- 1,5 g pro crema, Sosa
- 1,5 g goma garoffi, Sosa
- 100 g Hukambi 53% Valrhona
Produkter i Chokladglass med Valrhona Hukambi 53%
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Vi har byggt relationer och skapat ett förtroende på marknaden genom att stå för vår affärsidé: ”I nära relation, förser vi gourmeten med kunskap, inspiration och smaker som förhöjer måltidsupplevelsen”