- Koka socker, den lilla mängden invertsocker och vatten till 110 grader.
- Blötlägg gelatinpulver.
- Vispa samtidigt den större delen invertsocker i en kitchen aid. Häll den varma vätskan i bunken och fortsätt vispa.
- Smält gelatinet försiktigt i micron och häll det över sockret. Vispa tills det blir en vit fluffig maräng och den är ljummen.
- Smält chokladen till 6o grader och vänd i den i sockret med en slickepott och häll sedan i en ram för att sätta sig.
- Låt den stå något svalt i några timmar (runt 16 grader).
- Skär marshmallowsen med en gitarr och rulla bitarna i kakao och guldpulver.
Ingredienser
- 610 g socker
- 200 g vatten
- 190 g invertsocker, Sosa
- 46g gelatinpulver, Sosa
- 270 g invertsocker, Sosa
- 330 g P125 Coeur de guanaja, Valrhona
- Kakopulver, Valrhona
- Guldpulver, Sosa